Ετοιμάζει αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Ντάρσι Νέτο

Η σημερινή προπόνηση ήταν και αυτή στην οποία ο Νίκος Κωστένογλου άρχισε να φανερώνει τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Κισσαμικό. Βάσει των όσων δοκίμασε σήμερα ο 47χρονος φαίνεται ότι ετοιμάζει αρκετές αλλαγές. Με άλλες να είναι αναγκαστικές και άλλες όχι.

Η χρησιμοποίηση του Χαριτωνίδη δίπλα στον Σόουζα, φανερώνει και ένα ελαφρύ προβάδισμα του 27χρονου στόπερ για να πάρει τη θέση του τραυματία Ταυλαρίδη στην άμυνα, την οποία θα συμπληρώνουν Τζανακάκης και Τσουμάνης, με τον Διούδη στο τέρμα.

Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Κωστένογλου αφορά τις πλευρές και τον αντικαταστάτη του τραυματία Μιλούνοβιτς. Ο Ντάρσι Νέτο ήταν αυτός που δοκιμάστηκε ως δεξιός εξτρέμ στη μεγαλύτερη διάρκεια του σημερινού διπλού. Προς το τέλος στην ίδια θέση ο Καβαλιώτης τεχνικός τσέκαρε και τον Ανάκογλου, με τον Βραζιλιάνο πάντως να συγκεντρώνει για την ώρα περισσότερες πιθανότητες. Στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης, ο Ιλιτς θα παραμείνει στην κορυφή και ο Μπαργκάν στην αριστερή πλευρά, με τον Παυλίδη να ετοιμάζεται για επιστροφή στην ενδεκάδα και στη μεσαία γραμμή, μαζί με Πίτου και Τάτο.

Προτεινόμενα Άρθρα