Ανάπτυξη και δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανοικτές οι θέσεις των εξτρέμ, με ανοικτό ενδεχόμενο ο Μπαργκάν να μείνει στον πάγκο

Πασχάλης Μελισσάς και Ανδρέας Σκέντζος μοιράστηκαν το χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας στο Ρύσιο. Μία προπόνηση που αποτέλεσε και την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσα. 

Οι δύο τεχνικοί δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεση τους για να αλλάξουν πολλά πράγματα και στις δοκιμές που έκαναν … έδειξαν ενδεκάδα. 

Ετσι λοιπόν ένα πιθανό σχήμα που αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, θέλει τετράδα στην άμυνα τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Σόουζα και Καράμπελα -από τα δεξιά στα αριστερά- με τον Διούδη να είναι στο τέρμα. Στη μεσαία γραμμή και ελλείψει του τιμωρημένου Τάτου, χθες δοκιμάστηκε ο Πίτου ως εσωτερικό χαφ μαζί με τον Παυλίδη και τον Ρόβα σε ρόλο «6αριού» μπροστά από τα στόπερ. 

Στην επίθεση, ο Μπράνα Ίλιτς αναμένεται να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ ανοικτά είναι τα ενδεχόμενα στα εξτρέμ. Εκεί δε αποκλείεται ο Μπαργκάν να καθίσει στον πάγκο και τη θέση του στην ενδεκάδα να πάρει ο Ντούνης. Μετά τη σημερινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», λογικά θα υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Προτεινόμενα Άρθρα