«Είμαι υπερήφανος που παίζω στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Είχε περάσει από την Γαλλική ομάδα ο παίκτης του ΑΡΗ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Στρασμπούργκ φιλοξενούνται δηλώσεις του Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της γαλλικής ομάδας με τον ΑΡΗ. O Σέρβος γνωρίζει καλά την γαλλική ομάδα και το “Rhenus Sport” (η έδρα της Στρασμπούργκ), καθώς αγωνίστηκε την σεζόν 2014-15 εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πρώτα απ ‘όλα, πώς είσαι; ” Είμαι μια χαρά. Αισθάνομαι καλά στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε κάνει μια καλή σεζόν μέχρι τώρα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, είμαι υπερήφανος που παίζω για αυτό το κλαμπ”.

Τι αναμνήσεις έχεις από το δρόμο σας προς το Στρασβούργο; ” Εξαιρετικές αναμνήσεις! Είχαμε μια απίστευτη σεζόν. Επιπλέον, η ευκαιρία να μάθουμε από τον προπονητή Collet ήταν ένα μπόνους. Έχω επίσης καλές αναμνήσεις με το προσωπικό στα γραφεία. Συνδέομαι με τις πραγματικές φιλίες στο τέλος του τρέχοντος έτους στο Στρασβούργο με τον Paul και τον Jeremy. Προφανώς η τελική ήττα έχει βλάψει, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε κερδίσει δύο κύπελλα, κάναμε μια κανονική σεζόν με 30 νίκες που συνέβαλε στην ανάπτυξη του συλλόγου. Παρά την ήττα ήταν μια καταπληκτική σεζόν και επισημαίνω ότι υπάρχουν μόνο καλές αναμνήσεις”.

Ισχύει ότι πριν από το πρώτο παιχνίδι φαινόσουν χαρούμενος που θα έβλεπες πρώην συμπαίκτες σου ή ότι έχετε στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης πριν από τις Leaders Cup …: “Ναι, φυσικά. Όταν έχεις μοιραστεί μεγάλες αναμνήσεις και μια σεζόν, όπως είχαμε, φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Δεν το λέω απλά για να το πω, ήμασταν σαν μια οικογένεια. Όλα αυτά που ζήσαμε μέχρι την τελική απώλεια μας έφερε πιο κοντά. Έγώ κατ ‘ανάγκην ήμουν πολύ χαρούμενος να τους δω και πάλι, ζήσαμε μια μεγάλη στιγμή και εντός και εκτός γηπέδου. Ζω για  να παίζω με παίκτες όπως ο Paul, ο Jeremy, Anthony, ο Ali. Βλέπω επίσης ότι ο μικρός Frank έχει εξελιχθεί πολύ γρήγορα”.

Συνεχίζεις να βλέπεις τα αποτελέσματα του Γαλλικού Πρωταθλήματος; ” Κρατώ πάντα ένα μάτι για τα αποτελέσματα των πρώην ομάδων μου, οπότε φυσικά συνέχισα να σας παρακολουθώ.Η περασμένη σεζόν σας ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Αυτή τη σεζόν η αρχή ήταν δύσκολη, αλλά ο προπονητής Collet φαίνεται να αντιστρέφει τα πράγματα. Από εκεί η ομάδα άρχισε να παίζει πιο σκληρά και να είναι πιο συνεπής. Ακολούθησε το Leaders Cup και η ήττα το Σαββατοκύριακο εναντίον στην Nanterre είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα δεν ήταν πλήρης. Οι οπαδοί είναι ίσως λίγο απογοητευμένοι με τα τρέχοντα αποτελέσματα, επειδή είναι εξοικειωμένοι με τους τελικούς, αλλά η σεζόν δεν τελειώνει τώρα. Είναι στα πλέι-οφ και ξέρω ότι μέχρι τότε η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερα”.

 Νομίζω ότι θα είσαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψεις σαν παίκτης εδώ>; "Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω στο Στρασβούργο, αλλά λυπάμαι, έχω να κερδίσω. Αυτός ο αγώνας είναι ζωτικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες ή στη μία ή την άλλη πλευρά. Τώρα παίζω για τον ΑΡΗ, όταν ο αγώνας ξεκινήσει, θα είναι στο παιχνίδι μου. Η Στρασμπούργκ έχει να καλύψει διαφορά 19 πόντνω και εμείς δεν θα το αφήσουμε εύκολα. Είμαι επικεντρωμένος σε ό, τι πρέπει να κάνω για να προκριθούμε. Έχουμε ένα προβάδισμα να διατηρήσουμε, δεν θα είμαστε χαλαροί στο παρκέ. Αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό". Νομίζεις ότι η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι; ”  Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει μια τέτοια μεγάλη διαφορά στο τέλος. Το Στρασβούργο είναι μια μεγάλη ομάδα. Ο Ππροπονητής Collet έπρεπε να προετοιμάσει τους παίκτες του, στο καλύτερο δυνατό, αλλά εμείς πραγματικά παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο, αμυντικά … Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο! Καταφέραμε να δημιουργήσουμε εύκολα καλάθια και νομίζω ότι ήταν το κλειδί για τον αγώνα. Αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάμε με μια εντελώς διαφορετική ματιά μας στο δεύτερο παιχνίδι.Αν επαναλάβουμε την ίδια αμυντική απόδοση θα προκριθούμε”.

 Απλά χάσατε τον τελικό του Κυπέλλου στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό. Μήπως το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ομάδα σας; ” Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και παίζουν αυτό το είδος παιχνιδιού, ακόμα κι αν είναι μια σκληρή  ήττα, σου δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθείς και να προετοιμάσεις καλύτερα το υπόλοιπο της σεζόν σου. Για μας ήταν μια μεγάλη στιγμή  να προκριθούμε στον τελικό, όπως ήταν 7 χρόνια ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στον τελικό. Έτσι, ήταν μια ευκαιρία να παίξουμε και εμείς σε τελικό και τώρα να προετοιμαστούμε για ένα τόσο κρίσιμο αγώνα μέχρι την Τετάρτη εναντίον της Στρασμπούργκ”.

Γενικότερα τι πιστεύεις για την φετινή Στρασμπούργκ; “Οι παίκτες δεν έχουν αλλάξει, αλλά ο προπονητής Collet άλλαξε τα πάντα. Συστήματα, ένταση, και όλα αυτά που πηγαίνει με αυτό. Ξέρει να πάρει τα μέγιστα από τους παίκτες του. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Paul. Είμαι στην ευχάριστη θέση να δω την απίστευτη σεζόν πο πραγματοποιεί! Είναι ένας εξαιρετικός τύπος εκτός γηπέδου αλλά, επιπλέον, αυτή τη σεζόν, έπαιξε ένα απίστευτο μπάσκετ. Μίλησα μαζί του πριν από δύο εβδομάδες για την τρέχουσα σεζόν. Αυτό είναι απλά η γνώμη μου, αλλά είμαι σίγουρος πως έχει τις προδιαγραφές για να παίξει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες”.

Προτεινόμενα Άρθρα