Ο τελικός της… κλοπής! (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ελπίδα όλων να γίνουν σήμερα τα «εγκλήματα» εκείνου του αγώνα

Σε έναν τελικό όπως ο σημερινός του Αλεξανδρείου, τον δικό της ρόλο παίζει και η διαιτησία που οφείλει να είναι ακριβοδίκαιη και να μην επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από τη διαιτησία του Λίντο, το 2005. Στον τελικό της…. κλοπής!

Ισως στη μεγαλύτερη «σφαγή» που έχει υποστεί ομάδα σε τελικό, ο ΑΡΗΣ έγινε μάρτυρας μίας ανεκδιήγητης διαιτησίας των Κορομηλά, Βορεάδη και Ταβουλαρέα.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Τσαρλς Μπάρτον στον πάγκο τους, πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 29-38. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως λογάριαζαν χωρίς τους… γκρι, που έδιναν συνεχόμενα φάουλ στον Παναθηναϊκό, έκλειναν τα ματιά σε εκείνα που έπρεπε να πάρει ο ΑΡΗΣ και η «κλοπή» ολοκληρώθηκε με το τελικό 72-68.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Διαμαντίδης 6, Λακοβιτς 15 (2), Σκεπάνοβιτς 9 (2), Τσαρτσαρής 14, Μπατίστ 12, Χατζηβρέττας, Αλβέρτης 8 (2), Φεμερλινκ 4, Κουτλουάι 3 (1), Καλαϊτζής 1, Παπανικολάου, Μπάξτερ.

ΑΡΗΣ (Τσαρλς Μπάρτον): Κόλινς 21 (4), Πάντιους 9 (1), Κάστλ 11 (1), Μεσεριάκοφ 6, Στικ 6, Ραΐσεβιτς 1, Σχορτσανίτης 8, Ασημακόπουλος 3, Τζόνσον 2, Καραποστόλου, Κυρίτσης 1, Χαριτόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα