La Liga: Όλα… ανάποδα για την Ρεάλ (highlights)

από AllAboutARIS

Μια κακή και αναποτελεσματική Ρεάλ Μαδρίτης, με πολλά προβλήματα στην άμυνα, ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της από την Αλαβές, έφτασε ήδη τις τρεις ήττες στην φετινή La Liga

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντελώς… ανάποδα για την Βασίλισσα, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό.

Όπως το πρώτο μέρος, έτσι και το δεύτερο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Ρεάλ, αφού ο Κουρτουά προσπάθησε να παίξει την μπάλα με τα πόδια, ο Χοσέλου έκοψε την πάσα και πρόλαβε την εκτίναξη του Βέλγου, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Πάμπλο Ματσίν (49′).

Ο Ζιντάν τα έπαιξε όλα για όλα, έκανε όλες τις αλλαγές, η Ρεάλ ρίσκαρε υποχρεωτικά και η Αλαβές έχασε πολλές ευκαιρίες για το 0-3, με τον Κουρτουά να… ρεφάρει με τις αποκρούσεις για την γκάφα του.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να “γεμίζουν” την περιοχή με σέντρες για να μειώσουν το σκορ και ο διαιτητής Αδριάν Κορδέρο Βέγκα έδωσε συνέχεια στην κάκιστη βραδιά του, δείχνοντας πέναλτι υπέρ της Ρεάλ για χέρι του… Κασεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος, με πλασέ προ κενής εστίας, έβαλε ξανά την Ρεάλ στο ματς (86′), αλλά αποδείχθηκε πως ήταν αργά, αφού στην τελευταία φάση, το σουτ του Ίσκο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Προτεινόμενα Άρθρα