Και πάλι…. ανασύνταξη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χαλάρωμα σήμερα και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Σπάρτη

Στον Εύοσμο ο ΑΡΗΣ ήλπιζε ότι επιτέλους θα… σηκώσει κεφάλι. Η ισοπαλία όμως με τον Αγροτικό Αστέρα δεν του επέτρεψε κάτι τέτοιο και βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα. 

Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση και αυτό αποτυπωνόταν στα πρόσωπα των παικτών στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Απαντες όμως γνωρίζουν ότι παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τίποτα δεν έχει χαθεί και ότι η ομάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά, αποφεύγοντας να ασχοληθεί παραπάνω απ’ όσο πρέπει με το χθεσινό ματς. 

Η αναμέτρηση που ακολουθεί στη Σπάρτη, φαντάζει ως μία καλή ευκαιρία προκειμένου ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Παιχνίδι που σιγά-σιγά θα αρχίσει να μπαίνει στην καθημερινότητα της ομάδας. 

Οι παίκτες σήμερα θα κάνουν χαλάρωμα και από αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης στη Λακωνία. Σε αντίθεση με το ματς του Ευόσμου, η ομάδα θα έχει περισσότερες ημέρες να δουλέψει. Ενα διάστημα που ευνοεί μεταξύ άλλων Τάτο και Πίτου, ώστε να είναι 100% έτοιμοι σε αντίθεση με το χθεσινό παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα