Παίζει ξανά με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Τζέραρντ!

από AllAboutARIS

Με την ευκαιρία του φιλανθρωπικού αγώνα της 25ης Μαρτίου, ο Στίβεν Τζέραρντ θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Λίβερπουλ και θα παίξει για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο Άνφιλντ!

Ο θρύλος των «κόκκινων» και νυν επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του αγαπημένου του συλλόγου, θα παίξει ξανά μπροστά στους οπαδούς της Λίβερπουλ, την 25η Μαρτίου!

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ προγραμμάτισε και ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Άνφιλντ, απέναντι στους παλαίμαχους της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση του LFC Foundation και μαζί με τον Stevie G θ’ αγωνιστούν οι: Ίαν Ρας, Ρόμπι Φάουλερ, Γκάρι ΜακΆλιστερ, Λουίς Γκαρσία, Ντάνιελ Άγκερ, Πάτρικ Μπέργκερ, Γέρζι Ντούντεκ, Στεφάν Χέντσοζ, Τζέισον ΜακΆτιρ, Βλάντιμιρ Σμίτσερ, Ντέιβιντ Τόμπσον, Σάντερ Βέστερβελντ, Τζον Όλντριτζ, Γιον Άρνε Ρίισε, Φιλ Μπαμπ και Τζέιμι Κάραγκερ.

«Είμαι κατενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για εμένα απ’ το να φοράω την κόκκινη φανέλα και να παίζω μπροστά στον κόσμο της Λίβερπουλ» δήλωσε ο Τζέραρντ!

Προτεινόμενα Άρθρα