Χωρίς άγχος και ό,τι βγει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με Γκόρντον αλλά χωρίς Τσαϊρέλη στο σημερινό ντέρμπι η ομάδα του Πρίφτη

Η εβδομάδα που διανύει ο ΑΡΗΣ έχει ξεκάθαρο… άρωμα τελικού. Πρν όμως από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προηγείται το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό  (18:30, AllAbouARIS LIVE, Libero 107,4, COSMOTESPORT4 HD).

Παρά τον δεδομένο χαρακτήρα ντέρμπι που έχει ο αγώνας, ο ΑΡΗΣ «κατεβαίνει» στο ΣΕΦ χωρίς άγχος, έχοντας την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη «μονομαχία» του με το «τριφύλλι» στο «Nick Galis Hall». 

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Τζαμόν Γκόρντον να προπονείται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και έτσι τον πήρε στην αποστολή, για να του δώσει και κάποια αγωνιστικά λεπτα εν όψει τελικού. Αντίθετα, ο Τσαϊρέλης αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στη μέση και έτσι έμεινε στη Θεσσαλονίκη, «κοιτώντας» πλέον την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

Τα προβλήματα δεν λείπουν και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού μετράει δύο απουσίες για το σημερινό ματς. Η μία είναι του Σπανούλη ο οποίος υπέστη θλάση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, ενώ στην Αθήνα παρέμεινε και ο Γιανγκ που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Στόχος του ΑΡΗ σήμερα είναι μία καλή εμφάνιση και αν το ευνοήσουν οι συνθήκες, μία νίκη που θα ενισχύσει την ψυχολογία του πριν τον τελικό. Μαζί φσικά με την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μην υπάρξουν τραυματισμοί και απώλειες για τον Πρίφτη.

Προτεινόμενα Άρθρα