Ολα ή τίποτα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απαγορευτική η οποιαδήποτε απώλεια βαθών στο σημερινό παιχνίδι για τος «κιτρινόμαυρους»

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του 1ου γύρου, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε ο ΑΡΗΣ να δίνει αρκετά νωρίς έναν αγώνα επιβίωσης, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα  (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3). 

Στον Εύοσμο οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν, αφού είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να χαθεί κι άλλο η επαφή με την κορυφή, την ώρα που ο Αγροτικός Αστέρας… καραδοκεί στην 4η θέση με δό βαθμούς λιγότερους, 

Επιστροφές και απουσίες για τον «Αναστό»

Τσουμάνης και Ραούλ Μπράβο είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του ΑΡΗ για το σημερινό παιχνίδι. Ο Αναστόπουλος επέλεξε να αφήσει εκτός τον Ιντζίδη και να επαναφέρει τον Ισπανό, μετρώντας παράλληλα και την απουσία του τιμωρημένου Μάρκου Ντούνη. Στη διάθεση του «αλενατόρε» βρίσκονται επίσης Τάτος και Πίτου Γκαρσία, χωρίς όμως να είναι 100% έτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Ρόβας, Καράμπελας, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

Χωρίς άγχος και με εξτρά κίνητρο

Στον Αγροτικό Αστέρα προετοιμάστηκαν χωρίς άγχος για το σημερινό παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι με νίκη θα προσπεράσουν τον ΑΡΗ και θα βρεθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ενα πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται και το πριμ που υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους παίκτες. Ο τιμωρημένος Ουνγιαλίδης αποτελεί τη μοναδική απουσία για τον Νίκο Νεντίδη. 

Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα:
 Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Πάτο, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Έππας, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Πάλλας, Δεινόπαπας, Τεγούσης, Θεοδωρίδης, Τριανταφυλλάκος, Τάι.

Προτεινόμενα Άρθρα