«Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες»

από AllAboutARIS

”Πιστέψαμε στις κατακτήσεις και στις διακρίσεις”

Ο τεχνικός του ΑΡΗ στάθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα και στην οργάνωση που υπάρχει για να έρθει η συνταγή της επιτυχίας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο AllAboutARIS:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τις νεανίδες: «Από την αρχή του καλοκαιριού ξέραμε πως πάμε να κάνουμε κάτι καλό και να φτάσουμε ψηλά. Είχαμε υλικό και κοπέλες με εμπειρία και ταλέντο. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης αλλά εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι και έτοιμοι για όλα. Κάναμε καλές εμφανίσεις και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Περιμένουμε να δούμε πότε θα γίνει το Πανεπαρχιακό πρωτάθλημα που αγωνίζονται οι ομάδες της Βόρειας Ελλάδα, από Λάρισα και πάνω με εισιτήριο δυο θέσεων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Για τον τελικό με την Ελπίδα: «Ο τελικός ήταν πολύ καλός για εμάς. Είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Η Ελπίδα είχε την εμπειρία και τη νοοτροπία του νικητή και έπρεπε εμείς να είμαστε καλύτεροι, όπως και ήμασταν».

Για την πρόκριση των κορασίδων στο Final-4: «Έχουμε θέσει και εκεί τις βάσεις και πάμε για τον τίτλο, τουλάχιστον της πόλης. Από το φαιναλ φορ οι τρεις πρώτες παίρνουν το εισιτήριο του Πανελληνίου, αλλά εμείς θέλουμε την πρώτη θέση».

Για τη συνταγή της επιτυχίας: «Γίνεται εδώ και μια τριετία εξαιρετική δουλειά από τον κ.Ρετζεπέρη και τον κ. Γιαννάκη. Ακόμα και κορίτσια που ήρθαν για την πρώτη ομάδα μπορούν να παίξουν και στις μικρότερες κατηγορίες και να βοηθούν. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά κορίτσια που έρχονται από πίσω και είναι ανάλογα καλές».

Για την πορεία της γυναικείας ομάδας και τη βοήθεια στις μικρότερες κατηγορίες: «Είναι πολύ σημαντικό που κάνει καλές πορείες και κυνηγάει την Ευρώπη. Αυτό εξυπηρετεί τις νεότερες και τις δίνει τη δυνατότητα να πάρουν εμπειρίες και παραστάσεις».

Για τον τίλτο: «Αφιερώνουμε τον τίτλο στον κόσμο μας που μας στήριξε και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο και στο φαιναλ-φορ με τις κορασίδες».

Προτεινόμενα Άρθρα