Μάχη.. .γνωστών στο Παρίσι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σέντρα στη φάση των «16» της διοργάνωσης

Το Champions League επιστρέφει στις ζωές μας και αποτελεί λόγω τσακωμού για πολλά ζευγάρια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Κι αυτό γιατί το δέλεαρ ενός αγώνα όπως του Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο…

Οι δύο ομάδες συναντώνται για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία στα νοκ άουτ. Η «Μπάρτσα» είχε αποκλείσει την Παρί δύο φορές στα προημιτελικά, το 2013 και το 2015, παίρνοντας ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στην ίδια φάση το 1995. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και το 1997 στον τελικό του Κυπελλούχων στο Ρότερνταμ (1-0).

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές του τραυματία Τιάγκο Σίλβα και του τιμωρημένου Τιάγκο Μότα. Ο 21χρονος Πρέσνελ Κιμπέμπε αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Champions League στο κέντρο της άμυνας αντί του Βραζιλιάνου στόπερ. Προβλήματα έχει όμως και η Μπαρτσελόνα, καθώς λαβωμένοι είναι οι Αρντά Τουράν, Χαβιέρ Μασεράνο και Αλέις Βιδάλ, με τον τελευταίο να χάνει το υπόλοιπο της περιόδου.

Πιθανές συνθέσεις

Παρί (Έμερι): Τραπ, Οριέ, Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Μάξουελ, Βεράτι, Ραμπιό, Ματουιντί, Λούκας, Ντράξλερ, Καβάνι.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα