Στο μυαλό του μόνο ο Αγροτικός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ «πέταξε» δύο βαθμούς στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα και οφείλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι «κίτρινοι» έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι εχθές κόντρα στον Απόλλωνα, χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα (σε συνδυασμό και με την ήττα στην Λαμία), η ομάδα του Αναστόπουλου δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, γι’ αυτό και η αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα έχει χαρακτήρα «τελικού».

Η ομάδα του Ευόσμου πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ΑΡΗ (έχει 28 βαθμούς και ο ΑΡΗΣ 30) και την Τετάρτη στην έδρα της, θα θελήσει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, για να προκαλέσει την… ζημιά στους «κίτρινους».

Τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν βαρύνει το κλίμα στο στρατόπεδο του ΑΡΗ, ο οποίος καλείται ν’ αντιδράσει άμεσα, να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και την Τετάρτη να κάνει όλα όσα χρειάζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές, προκειμένου να φύγει με το «διπλό» από το «Δημητρης Κοντικάκης».

Προτεινόμενα Άρθρα