Στις 18 Φλεβάρη κυκλοφορεί η εφημερίδα "ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

«ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» είναι ο τίτλος της νέας εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον χώρο του γραπτού Τύπου, με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων του ΑΡΗ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την υλοποίηση της «απαίτησης» όλων εκείνων που βρίσκονται κοντά και υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον ιστορικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης (διανύει φέτος τον 103ο χρόνο «ζωής») και φιλοδοξεί να διατηρηθεί ψηλά στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, διεκδικώντας νέες διακρίσεις.

Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοδοξία των εμπνευστών της έκδοσης Δημήτρη Παπαϊωάννου και Ηλία Πόππη, αλλά και των συντελεστών της, θέλοντας να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην πρόοδο του ΑΡΗ και στην επίτευξη των υψηλότερων στόχων.
Η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» κυκλοφορεί κάθε Σάββατο με 48 ή 56 σελίδες (τιμή: 1 ευρώ), με σύγχρονο lay out και αποκλειστικά θέματα.

Καλύπτει όλο το φάσμα δραστηριοτήτων των ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, όλων των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗ.
Έμπειροι αθλητικοί συντάκτες, με πολύχρονη παρουσία στο ρεπορτάζ του ΑΡΗ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στόχος τους να αναδείξουν, σε απόλυτο βαθμό, την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα -από τις επαγγελματικές ομάδες μέχρι τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Παράλληλα, σχολιάζουν τις εξελίξεις με αξιοπιστία και σοβαρότητα, έχοντας ως μέγιστη προτεραιότητα την ενημέρωση των εκατοντάδων χιλιάδων υποστηρικτών της ομάδας μας, που θέλουν να έχουν το δικό τους «όπλο» στα Μ.Μ.Ε.

Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αφιερώματα στο ένδοξο παρελθόν, αλλά και μοναδικές προσφορές η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της «κιτρινόμαυρης» ενημέρωσης, αποφασισμένη να μείνει για πάντα!

Με την υπογραφή των
ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΤΣΑΛΤΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΣΣΑΝΛΗ, ΑΛΕΞΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗ

Γράφουν οι
ΤΙΜΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΚΑΤΙΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΛΗΔΑ ΧΟΥΚΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ (Αθήνα)

Ειδική συνεργασία
ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΑΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΛΙΤΣΙΚΑΚΗΣ, «PERIODISTA», «ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…», ARIS.RE

Και πολλοί ακόμη…

Προτεινόμενα Άρθρα