Μπήκε ορεξάτος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανεβάζει ρυθμούς ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός

Ο Στάθης Ταυλαρίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο χθεσινό φιλικό με την Κ-19 στο Ρύσιο. Ενας ματς το οποίο άλλωστε έγινε κατά κύριο λόγο για αυτόν…

Ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει τον 37χρονο αμυντικό για το ντεμπούτο του και έτσι χθες του έδωσε την ευκαιρία να πάρει κάποια ανεπίσημα αγωνιστικά λεπτά. Σε ένα ματς βέβαια που δεν είχε την ένταση ή την πίεση ενός επίσημου αγώνα και δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Εντάσσεται όμως στη διαδικασία της γρήγορης επιστροφής του παίκτη σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σε ένα σχήμα με πολλές βασικές ελλείψεις και πολλούς αναπληρωματικούς, ο Ταυλαρίδης έδειξε αρκετά ορεξάτος και συχνά-πυκνά έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του, δείγμα των ηγετικών του προσόντων. Στοιχεία φυσικά που καλείται να δείξει και στους αγώνες πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τη Ριζούπολη όπου αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Η δοκιμή με τον Σόουζα

Στο χθεσινό φιλικό, ο πρώην στόπερ του Παναθηναικού αγωνίστηκε με παρτενέρ τον Ούγκο Σόουζα. Αυτό έγινε βέβαια λόγω και της απουσίας των Ιντζίδη-Ραούλ Μπράβο. Οσο περνάει ο καιρός όμως, ο Πορτογάλος θα μπαίνει όλο και περισσότερο στα πλάνα του Αναστόπουλου, χωρίς να αποκλείεται το δίδυμο αυτό να ξεκινήσει και την Κυριακή, με τον Ιντζίδη ενδεχομένως να μένει στον πάγκο. Κάτι για το οποίο θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα