«Εγώ αντιποδόσφαιρο, ο Κόντε τέχνη»

από AllAboutARIS

Νευρίασε ο Πορτογάλος με την διαφορετική προσέγγιση της αμυντικής Τσέλσι

Μόλις είχε περάσει με 0-3 από την Λέστερ, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κέφια και δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη νίκη της Γιουνάιτεντ. Τον είχε πιάσει το παράπονο για την κριτική που έχει δεχτεί στο παρελθόν και με αφορμή την αποθέωση που απολαμβάνει ο Αντόνιο Κόντε, βάλθηκε να θυμηθεί τα παλιά και να κάνει τις σχετικές συγκρίσεις για το πόσο τον έχουν αδικήσει στην Αγγλία.

«Η δική μου ομάδα παίζει ωραία μπάλα. Ωστόσο, κατά την διάρκεια όλων αυτών των ετών σε αυτή τη χώρα, όταν οι δικές μου ομάδες έπαιζαν για το αποτέλεσμα, με δυνατή άμυνα και εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις, έλεγαν κάθε βδομάδα ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Ακόμα και όταν κατέκτησα το πρωτάθλημα τρεις φορές», ήταν το πρώτο παράπονο του Μουρίνιο, ο οποίος αφού έβαλε στην κουβέντα την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε, ασχολήθηκε με την δική του ομάδα.

 «Φαίνεται όμως ότι αυτή τη σεζόν το να είσαι φοβερός στην άμυνα και δυνατός στην αντεπίθεση, είναι τέχνη. Βλέπω μία μεγάλη αλλαγή στο πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα εδώ. Στην Γιουνάιτεντ παίζουμε κυριαρχικά όπως θέλουν οι οπαδοί μας. Ωστόσο, οφείλω να πω ότι δεν μου αρέσει να είμαι προπονητής σε μία ομάδα που θα προσφέρει θέαμα, θα δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν θα νικάει στα ματς και δεν θα κατακτά τίτλους».

Προτεινόμενα Άρθρα