Πρωτάθλημα…τέλος για την Λίβερπουλ (vids)

από AllAboutARIS

Στο -13 πλέον από την Τσέλσι η ομάδα του Κλοπ

Σκυμμένα κεφάλια. Μουρμούρες και μισόλογα. Μαύρες πλερέζες παντού γύρω του κι ένας χορός που θύμιζε έντονα Ζάλογγο και οδηγούσε απευθείας στην αγκαλιά της Championship- αυτή ήταν, πάνω- κάτω, η εικόνα που αντίκρισε ο Μάρκο Σιλβα όταν ανέλαβε το τιμόνι της Χαλ, καθώς οι «Τίγρεις» δεν μπορούσαν να κερδίσουν κανέναν και βρίσκονταν εντός της διακεκαυμένης ζώνης του υποβιβασμού.

Όμως, ο Πορτογάλος αποδείχτηκε πως πήρε μαζί του πηγαίνοντας στο Νησί το μαγικό ραβδάκι της ολικής αναμόρφωσης: επί των ημερών του η Χαλ κέρδισε την Σουόνσι (στο FA Cup), την Μπόρνμουθ, έβγαλε την πίστη της Γιουνάιτεντ (την οποία υποχρέωσε- και αυτή- σε ήττα) για το League Cup και σήμερα πήρε ένα τρίποντο καμωμένο από ατόφιο ποδοσφαιρικό χρυσάφι.  

Υποδεχόμενη την- ευρισκόμενη σε αγωνιστική τρικυμία εσχάτως- Λίβερπουλ στην έδρα της, η Χαλ ευτύχισε να έχει τον… Μινιολέ σε μεγάλη μέρα, καθώς ο τερματοφύλακας των «Κόκκινων» έκανε έξοδο αέρος- αέρος στο 44΄, δίνοντας την ευκαιρία στον Εντιαγέ ν’ ανοίξει στο 44΄ το σκορ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ήταν εμφανές πως είχε πνεύμα πρόθυμο για να ισοφαρίσει, όμως η σάρκα της ασθενούσε σοβαρά, με αποτέλεσμα σε μια αντεπίθεση στο 84΄ ο Νιάσε μετά από ωραία κούρσα να πλασάρει και να «γράψει» το τελικό 2-0, που απέδειξε εμπράκτως πως οι «Τίγρεις», πλέον, βρυχώνται με μοναδικό τους στόχο να μείνουν στην κατηγορία.

Προτεινόμενα Άρθρα