Επιστρέφουν οι… φρέσκοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Προπόνηση στην Αθήνα και αναχώρηση για τη Λαμία

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία έχει ξεκινήσει στον ΑΡΗ, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του επί αθηναϊκού εδάφους. 

Η ομάδα θα κάνει μία τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, όπου αύριο δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Ενα παιχνίδι με πολλές επιστροφές στην ενδεκάδα από πλευράς Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 59χρονος τεχνικός ετοιμάζει… ενδεκάδα πρωταθλήματος, επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα σχεδόν όλους όσους έμειναν εκτός της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Το πιο πιθανό σχήμα θέλει τον Διούδη να επιστρέφει στο τέρμα, τους Καράμπελα-Μπούρμπο στα άκρα της άμυνας και τον Ιντζίδη με τον Ραούλ Μπράβο να είναι οι δύο στόπερ. Ο Ρόβας με τον Παυλίδη έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή, έχοντας λίγο πιο μπροστά λογικά τον Τάτο. Ο 27χρονος άσσος προφυλάχθηκε από τον Αναστόπουλο την Πέμπτη και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, λογικά τη θέση του θα πάρει ο Ανάκογλου. 

Οσον αφορά την τριπλέτα της επίθεσης, ο φορμαρισμένος Μιλούνοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο, με τον Μπαργκάν στο αριστερό και τον Ιλιτς να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα