Στο… μικροσκόπιο το ΑΡΗΣ-Στρασμπουργκ

από AllAboutARIS

Σε ρυθμούς πλέι-οφ αρχίζει να κινείται το Basketball Champions League και στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι διοργανωτές εστιάζουν στο ζευγάρι ΑΡΗΣ-Στρασμπούργκ.

Συγκεκριμένα τα όσα λέει το αφιέρωμα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων:

«Το «Nick Galis Hall», θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των πλέι-οφ την Τρίτη (7/02), με τον ΑΡΗ να υποδέχεται την Στρασμπούργκ. Πρόκειται για μία «μάχη» ανάμεσα σε δύο ομάδες με φιλοδοξία και δυνατότητες που μοιάζουν ικανές να διεκδικήσουν τον τίτλο. Το σίγουρο είναι ότι η ατμόσφαιρα και στην Ελλάδα και στην Γαλλία θα είναι… ηλεκτρισμένη

Η Στρασμπούργκ αναμένεται να παίξει το πρώτο ματς σ’ ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Ήδη η γαλική ομάδα έχει ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα βίντεο που δείχνει πόσο θόρυβο κάνουν οι οπαδοί του ΑΡΗ».

Στην συνέχεια, το αφιέρωμα παραθέτει τις δηλώσεις Πρίφτη και Κολέ μετά την κλήρωση ενώ γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΡΗ με την Μπάνβιτ, εκεί όπου οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν στην παράταση με 95-94.

Στο επίλογο, το αφιέρωμα αναφέρει: «Θα είναι ο ΑΡΗΣ ή η Στρασμπούργκ; Όποιος κερδίσει πάντως, θα πρέπει να είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια».

Προτεινόμενα Άρθρα