Μουρίνιο: «Κάποτε μου πρότειναν τον Μπουφόν για δεύτερο τερματοφύλακα»

από AllAboutARIS

Μόνο σε πωλήσεις προχώρησε στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο, παραχωρώντας τους Μόργκαν Σνάιντερλιν και τον Μέμφις Ντεπάι και γεμίζοντας τα ταμεία της ομάδας.

Όπως ξεκαθάρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ήταν δική του εισήγηση να μην έρθει κανένας παίκτης, αλλά αποκάλυψε πως ήδη έχει μεταφέρθει τις εισηγήσεις τους εν όψει καλοκαιριού.

«Ξέρω τι θέλω και επειδή η μεταγραφική διορία ολοκληρώνεται σήμερα, μην περιμένετε να μιλήσω για το καλοκαίρι, όταν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν και έχω τόσο καλούς παίκτες.

Από τη δική μας πλευρά, είμαστε πιο επικεντρωμένοι στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Αν με ρωτάτε τι θέλω, ναι ξέρω. Είναι δυνατόν να το αποκτήσω; Θα προσπαθήσω, πάντα, να είμαι ρεαλιστής», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και αποκάλυψε μια ιστορία προκειμένου να δείξει γιατί κάνει τις δικές του εισηγήσεις.

«Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια, όταν ζητούσα για έναν δεύτερο τερματοφύλακα, ο τεχνικός μου διευθυντής μου έδωσε μια λίστα από πιθανές λύσεις. Το πρώτο όνομα ήταν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Για αυτό σας λέω, θέλω να είμαι ρεαλιστής και πάντα προτείνει λύσεις που είναι εφικτές».

Προτεινόμενα Άρθρα