Ύποπτη καθυστέρηση και σενάρια… ΟΑΚΑ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση της ΕΟΚ…

Παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του κλειστού της Λάρισας και οι ιθύνοντες της Αστυνομίας χθες ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την διεξαγωγή του τελικού στην θεσσαλική πόλη, η καθυστέρηση που υπάρχει με την αποστολή της έκθεσης της Αστυνομίας στην ΓΓΑ δημιουργεί μία ανησυχία.

Μάλιστα τα…σενάρια μπλέκουν τα μπλόκα των Αγροτών για ένα παιχνίδι που θα γίνει στις 19 Φλεβάρη!!! Το έγγραφο που πρέπει να στείλει η Αστυνομική Διεύθυνση έχει να κάνει με το γήπεδο και μόνο. Αν το γήπεδο πληροί τις προυποθέσεις. ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Κάθε άλλη απόφαση ή πρόφαση θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΚΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Λογικά μέσα στην μέρα θα ξεκαθαρίσει το θέμα και ελπίζουμε πραγματικά να τελειώσει με τον ορισμό της Λάρισας στην οποία συναίνεσαν οι δυο ομάδες. Στην Αθήνα ήδη ξεκίνησαν να γράφουν για…μπλόκο στην Λάρισα και τελικό στο ΟΑΚΑ. Το θέμα φυσικά είναι τι θα αναφέρει το έγγραφο που θα αποσταλεί στην ΓΓΑ από την Αστυνομία. Ανάλογα με την απόφαση θα έρθει και η αντίδραση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ…

Προτεινόμενα Άρθρα