Τους κρατάει σε εγρήγορση

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Εχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο ΑΡΗΣ μπήκε χθες σε ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα για αυτό και ο Νίκος Αναστόπουλος προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, ρίχνοντας τους τόνους μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Η χθεσινή ομιλία του 59χρονου τεχνκού δεν διέφερε πολύ απ’ όσα είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι η προσοχή όλων πρέπει να είναι στο πρωτάθλημα. «Εχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια, μακριά από την έδρα μας. Υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά ο αγώνας με τη Λαμία έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς», είπε μεταξύ άλλων ο «Αναστό», για να προσθέσει, «θα σας χρειαστώ όλους και σας θέλω έτοιμους. Με τον Ολυμπιακό θα παίξουν αυτοί που πρέπει», επανέλαβε ο τεχνικός του ΑΡΗ όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Αναστόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι στον αγώνα της Πέμπτης θα προχωρήσει ξανά σε ροτέισον, με τις επόμενες δύο προπονήσεις να προσφέρονται για συμπεράσματα όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας που ετοιμάζει. Λογικά όμως δεν θα διαφέρει αρκετά από εκείνη που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα