Πλήρης στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ

από AllAboutARIS

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει ο Παπαδόπουλος

Η ομάδα του Ηρακλείου η οποία ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο , θα αγωνιστεί απέναντι στους «κίτρινους» πάνοπλη μιας και όλοι οι παίκτες πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (27/1), εξέλιξη η οποία δίνει την δυνατότητα στον Κιλκισιώτη κόουτς να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα…

Έτσι στην αποστολή των Κρητικών, η οποία θα αναχωρήσει με απευθείας πτήση για την Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι: Δαύκος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Παντίδος, Αντουκόρ, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Όγκμποε, Βουό και Πάγκαλος.

Αντίθετα εκτός για λόγους τακτικής, έμειναν οι: Kασμερίδης, Βαλλιάνος,Φαζός, Μπουρσέλης, Μανιαδής, Κοντογιάννης. Βρεττός και Μάνος.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά το Σάββατο (28/1), το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ όσον αφορά την επιστροφή της ομάδας στην βάση της έχει προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου (28/1) μετά το παιχνίδι με τον Αρη.