Μετράει επιστροφές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επανέρχονται όσοι έμειναν εκτός του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Πολλά αναμένονται τα νέα πρόσωπα για τον ΑΡΗ στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Νίκο Αναστόπουλο να βλέπει τη «φαρέτρα» του ξανά γεμάτη και πιο… φρέσκια. 

Ο 59χρονος τεχνικός υπολογίζει ξανά στους Ιλιτς, Καράμπελα, Μπαργκάν, Ραούλ Μπράβο και Μπούρμπο, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής του αγώνα της περασμένης Τετάρτης. Ο Σέρβος αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης, με τον «Αναστό» να επαναφέρει τον Μπαργκάν στον αριστερό άκρο και τους Μιλούνοβιτς-Ντούνη να διεκδικούν την άλλη θέση στις πλευρές. 

Στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει και ο Καράμπελας που προπονήθηκε κανονικά χθες και θα πάρει θέση στα αριστερά της άμυνας, όπως και ο Μπούρμπος στο δεξί άκρο. Ο Ραούλ Μπράβο διεκδικεί μαζί με τον Σόουζα μία θέση δίπλα στον Ιντζίδη, ενώ ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στον άξονα, λόγω της τιμωρίας του Ρόβα. Τη μία θέση λογικά θα πάρει ο Τάτος και μένει να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Παυλίδη. Με τη σημερινή προπόνηση να προσφέρεται για πιο ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά τα τελικά πλάνα του Αναστόπουλου για την αυριανή ενδεκάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα