Με κέρβερο τον Διούδη

από AllAboutARIS

Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ, ψυχή και πάθος από όλους τους υπόλοιπους.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Ωρες-ώρες φαινόταν να παίζει μόνος του τον Ολυμπιακό. Καθάρισε σχεδόν όλες τις σέντρες, είπε όχι στα φαουλ του Καρντόζο και του Μιλιβόλεβιτς στο τέλος, ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ ο φύλακας άγγελος της εστίας του ΑΡΗ.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Ψυχωμένο ματς από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ που έβγαινε συνήθως πρώτος στην μπάλα, αν και είχε πολύ δουλειά αφού στην πλευρά του ανέβαινε συνεχώς ο Σισοκό για να ντουμπλάρει τον Μανθάτη.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Καλό ματς για τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που έδωσε και την ψυχή του για να καλύψει τον χώρο δράσης του, παίζοντας αρκετά καλά τον Ελιονούσι ενώ έδωσε πολύτιμες βοήθειες και στους στόπερ όταν έπρεπε να καλύψει το δεύτερο δοκάρι.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Πολύ καλό ματς από τον αμυντικό του ΑΡΗ που είχε καλές τοποθετήσεις, γρήγορες επεμβάσεις τόσο χαμηλά όσο και στον αέρα και δύσκολο έργο αφού είχε να αντιμετωπίσει τον πολύ  ορεξάτο σήμερα Καρντόζο.

ΣΟΟΥΖΑ:Καλο Ντεμπουτο για τον πορτογάλο που έδειξε ότι θέλει παιχνίδιαγια να βρει ρυθμό  κάτι απόλυτα λογικό αφού είχε να παίξει επτά μήνες. Είναι ομωσγρήγορος, παίζει δυναμικά, παει πάνω στον αντίπαλο. Ισως υπολείπεται λιγο σε τεχνική.    

ΝΕΤΟ: Αθόρυβη δουλειά για τον βραζιλιάνο που έπαιξε στον άξονα  και ήταν υποχρεωμένος έτσι όπως πήγε το παιχνίδι να τιθασεύσει τα επιθετικά του χαρίσματα και να βοηθήσει περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Πολύ τρέξιμο, κάλυψη χώρων, για τον παίκτη του ΑΡΗ που επέστρεψε στην ενδεκάδα και έδωσε κι αυτός ότι μπορούσε ως το σημείο που κουράστηκε κι αντικαταστάθηκε.

ΡΟΒΑΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ στα 70΄ που έπαιξε. Ως ο μοναδικός αμυντικός μέσος, έτρεξε πολύ, πίεσε, έκλεψε μπάλες, ήταν ψύχραιμος όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Δυστυχως ο ενθουσιασμός του, του κόστισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα που στερεί την παρουσία του στο ματς με τον ΟΦΗ.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Η κίνηση που κάνει και η τελική πάσα στον Μιλούνοβιτς στη φάση του γκολ ήταν εξαιρετική. Με τον τρόπο που έπαιζε ο ΑΡΗΣ ήταν υποχρεωμένος να γυρίζει πίσω για να βοηθάει, κάτι που έκανε με συνέπεια.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Φοβερή διάθεση και αδιάκοπο τρέξιμο για τον σερβο που εκτός από το γκολ είχε πολύπλευρη συνεισφορά στο ματς και έδωσε μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Με μία λέξη, ηρωικός. Μόνος του στην ουσία στην επίθεση, δεν σταμάτησε να πηδάει για να παίρνει μπάλες, να πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς, να κρατάει όσο μπορεί μπάλα. Είχε τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του ΑΡΗ στο ματς αλλά  το σουτ ήταν αδύναμο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπήκε μετά την αποβολή του Ρόβα για να παίξει αμυντικός μέσος και το έκανε με επιτυχία. Αν δεν γλιστρούσε στη φάση του τέλος θα μπορούσε να κάνει μια ακόμη ευκαιρία για τον ΑΡΗ.

ΓΚΑΡΣΙΑ: Μπήκε στο τέλος για να κρατήσει λίγο μπάλα και το έκανε παίρνοντας δυο φάουλ. Είναι παίκτης που θα βοηθήσει.

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: Και μόνο που πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής θα έχει να το λέει ο μικρός.

Προτεινόμενα Άρθρα