Απόψε έχει ντέρμπι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κίνητρο και πάθος στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο για αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες

Μία βραδιά διαφορετική από τις άλλες… Μία βραδιά από αυτές που έχουν λείψει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια… Μία βραδιά ντέρμπι ή αλλιώς, ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός! 

Για μία ημέρα, ο ΑΡΗΣ κλείνει την κακή παρένθεση που ζει τα τελευταία χρόνια και ετοιμάζεται για μία μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στους «ερυθρόλευκους», στο ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Η άνοδος αποτελεί προτεραιότητα, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, με κίνητρο και πάθος για τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος. 

Για πρώτη φορά με τους… νέους

Η αποστολή του ΑΡΗ θα ανακοινωθεί σήμερα, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει συμπεριλάβει ήδη σε αυτήν τους… νέους, Πίτου Γκαρσία και Ούγκο Σόουζα. Αμφότεροι ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους, με τον «αλενατόρε» να δίνει παράλληλα ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες στο αποψινό παιχνίδι, προχωρώντας σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα των τελευταίων αγώνων. 

Με Ανσαριφάρντ και πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός

Η είδηση στον Ολυμπιακό είναι η παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην αποστολή, με τον Ιρανό να ετοιμάζεται για το ντεμπύτο του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Πάουλο Μπέντο υπολογίζει επίσης ξανά στον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ εκτός έμειναν οι Φορτούνης, Ιντέγε και Μάριν, που ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Λεάλι που προπονείται συντηρητικά καθώς προέρχεται από ανάλογη ασθένεια. Στα πλάνα του Πορτογάλου δεν είναι επίσης οι Μποτία και Μάρτινς, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Ντα Κόστα και Ρομαό που είναι στο Κόπα Άφρικα.

H αποστολή του Ολυμπιακού: 
Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι, Βιάνα.

Προτεινόμενα Άρθρα