Ετοιμάζει αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πιθανό σχήμα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει αύριο ο «αλενατόρε»

Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκαθάρισε χθες στους παίκτες ότι για τον ΑΡΗ προέχει το πρωτάθλημα και όχι το Κύπελλο. Και η ατάκα του, «θα παίξουν αυτοί που πρέπει», ίσως κρύβει και την πρόθεση του για αλλαγές στην ενδεκάδα. 

Οι παίκτες βλέπουν έναν αγώνα με εξτρά κίνητρο, αλλά ο «αλενατόρε» βλέπει λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Για αυτό και αύριο είναι πιθανό να προχωρήσει σε ένα… επιλεκτικό ροτέισον, δίνοντας ανάσες σε παίκτες που έχουν πολλά χιλιόμετρα και θέλει να τους έχει… φρέσκους στο παιχνίδι του Σαββάτου. 

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται εκτός αρχικού σχήματος να μείνουν οι Τάτος, Καράμπελας και Μπούρμπος, οι οποίοι ίσως να μην ακολούθησαν τυχαία χθες ατομικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός του ΑΡΗ ειδικά έχει ανάγκη από ανάσες και να ξεκουράσει το πόδι του, το οποίο είχε χτυπήσει στην προπόνηση πριν τη δεύτερη αναβολή του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα και ακόμα τον ταλαιπωρεί. 

Εφόσον ο Τάτος μείνει εκτός, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ανάκογλου, με τον Νέτο ενδεχομένως να είναι ο δεύτερος εσωτερικός μέσος για να ξεκουράσει τον Παυλίδη, ενώ ο Ρόβας εφόσον είναι καλά θα παίξει μπροστά από τους Ιντζίδη-Ραούλ Μπράβο. Με τους Τσουμάνη και Τζανακάκη να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας και τον Διούδη στο τέρμα. 

Αλλαγή πιθανότατα να υπάρξει και στην κορυφή της επίθεσης, με τον Καπνίδη αντί του Ιλιτς. Στα «φτερά» ο Μιλούνοβιτς έχει προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού, με τους Μπαργκάν και Ντούνη να «παίζουν» για την άλλη θέση. 

Προτεινόμενα Άρθρα