«Για εμάς, προέχει το πρωτάθλημα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο 59χρονος τεχνικός στους παίκτες, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Το κίνητρο των παικτών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο. Ο Νίκος Αναστόπουλος όμως… πρόλαβε χθες να «προσγειώσει» τους ποδοσφαιριστές του. 

Στην ομιλία του πριν την έναρξη της προπόνησης, ο 59χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι αυτό προέχει είναι η άνοδος και όχι το Κύπελλο, μένοντας πιστός στην άποψη που έχει εκφράσει από την αρχή της σεζόν. 

«Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλετε να παίξετε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ακόμα και να πάρουμε όμως το Κύπελλο, αν δεν ανέβουμε δεν θα έχει καμία σημασία», είπε ο «Αναστό» για να προσθέσει ότι, «αυτό που προέχει για εμάς είναι το πρωτάθλημα και η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Με τον Ολυμπιακό θα παίξουν αυτοί που πρέπει», ήταν μερικά από τα λόγια του «αλενατόρε» προς τους παίκτες του, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους». 

Ολα τα παραπάνω δεν σημαίνουν φυσικά ότι ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί αδιάφορος απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ουσία όμως για την ομάδα είναι να μην αποπροσανατολιστεί από τον πραγματικό στόχο της, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στη Super League. Ακόμη και σε περίπτωση που έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο. 

Προτεινόμενα Άρθρα