Προς ΟΑΚΑ ο τελικός

από AllAboutARIS

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από την εκτελεστική επιτροπή της Ε.Ο.Κ. το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΡΗ και Παναθηναϊκό και αυτό πρόκειται να είναι το Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Πρόκειται για σκάνδαλο ολκής στο οποίο σύρεται ο ΑΡΗΣ, ο οποίος δεν στήριξε με κάποιο τρόπο στο σημερινό Δ.Σ. της ομοσπονδίας, την ανακοίνωσή του, να γίνει το παιχνίδι στο «Nick Galis Hall».

Βέβαια και να γινόταν προσπάθεια από πλευράς «κιτρίνων» το αυτί της ομοσπονδίας δεν θα ίδρωνε και ιδιαίτερα, καθώς έχουν βγάλει όλα τα γήπεδα της Ελλάδας (Αλεξάνδρειο, Πυλαία, Κοζάνη, Ξάνθη) ακατάλληλα, εκτός από το Ο.Α.Κ.Α., και το Ηράκλειο.  Έτσι, στην ουσία τέθηκε το δίλημμα ανάμεσα στο Ο.Α.Κ.Α. και το Ηράκλειο.

Επιπλέον, φανερώθηκε η υποκρισία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που ενώ με ανακοίνωσή της πρότεινε ο τελικός να γίνει στην Β. Ελλάδα, στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας πρότεινε Ο.Α.Κ.Α. Όσον αφορά τον καταμερισμό των εισιτηρίων, δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη, με τον συγκεκριμένο τελικό να θυμίζει εκείνο ανάμεσα σε ΑΡΗ και Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα όταν οι δύο ομάδες είχαν πάρει το 50% των εισιτηρίων που τους αναλογούσαν και το σύνολο στα επίσημα, είχε δοθεί από τον Βασίλη Γκαγκάτζη σε οπάδούς του ΠΑΟΚ. Στο Ο.Α.Κ.Α. όλοι αντιλαμβανόμαστε που θα δοθούν… Όπως και να’ χει, ΑΡΗΣ θα παίξει στην έδρα του αντιπάλου του για την διεκδίκηση του Κυπέλλου με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΥΓ Η Εκτελεστικη επιτροπή της ΕΟΚ αποφασίζει αύριο. Τους έχουμε ικανούς να πουν Ηράκλειο για να σε ξεφτιλίσουν τελείως…

Προτεινόμενα Άρθρα