Πέρασε από την Κρήτη η Λαμία

από AllAboutARIS

Με ανατροπή έφτασε στη νίκη η Λαμία

Ότι δεν έγινε στο πρώτο μέρος, έγινε στο δεύτερο, καθώς ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ στο 59΄ με το σουτ του Βουό, ενώ νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ το σουτ του Ιβοριανού, πέρασε δίπλα από την εστία του Τσέναμο. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ανέβασε την απόδοση της και στο 65΄ κατάφερε κόντρα στην ροή του αγώνα, να φέρει το ματς στα ίσα με σουτ του Ντουρμισάι μετά από λάθος του Αντουκόρ.  

Στο 73΄ η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας κατάφερε για πρώτη φορά να περάσει μπροστά στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Όμο. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, οι Κρητικοί ενέτειναν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 82΄ με το σουτ του Μάνου να αποκρούεται από τον Τσέναμο, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοιτς, Νάστος (75′ Μάνος), Αντουκόρ, Χαντί (75′ Χίσι), Όγκμποε (46′ Ράντι), Μιλοσάβλιεφ, Βουό.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (83′ Φερφελής), Βασιλόγιαννης (60′ Τζόκιτς), Ντουρμισάι (90′ Αυγενικού), Βάντερσον

Προτεινόμενα Άρθρα