Περίεργη φήμη για… ΟΑΚΑ

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΡΗ και Παναθηναϊκό, να γίνει στο ΟΑΚΑ.

Πληροφορίες ανέφεραν εχθές ότι το Κλειστό της Ξάνθης ή της Κοζάνης είναι τα επικρατέστερα γήπεδα για να φιλοξενήσουν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Τα δεδομένα όμως φαίνεται ν’ αλλάζουν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, φαίνεται να έχει το προβάδισμα για να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ομοσπονδία εφόσον πάρει την απόφαση να γίνει ο τελικός στο συγκεκριμένο γήπεδο, θα επικαλεστεί λόγους ασφάλειας και την δίκαιη μοιρασιά των εισιτηρίων (μισά-μισά τα εισιτήρια στους οπαδούς των δύο ομάδων). Δικαιολογία απαράδεκτη.

Ο ΑΡΗΣ ναι μεν είναι το αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά δεν είναι ούτε ο Φάρος Κερατσινίου, ούτε ο Απόλλωνας Πάτρας για τυγχάνει τέτοιας μεταχείρισης και να παίζει στην φυσική έδρα του αντιπάλου του. Ο Αυτοκράτορας το απόγευμα της 19ης Φεβρουαρίου θα πάει να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις το τρόπαιο κι εκεί το μόνο που θα μετρήσει θα είναι το τι θα συμβεί μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Προτεινόμενα Άρθρα