Χωρίς προβλήματα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία η δεδομένη απουσία για τον Νίκο Αναστόπουλο

Από Αγροτικό Αστέρα… Πανσερραϊκό. Η μετάβαση του ΑΡΗ από την ομάδα του Ευόσμου σε εκείνη των Σερρών έγινε αρκετά γρήγορα, καθώς και τα χρονιά περιθώρια είναι στενά. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν σήμερα την μίνι προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι και ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Νίκο Αναστόπουλο. Πέραν του Τζεμπούρ που δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες, ο 58χρονος τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Συμπεριλαμβανομένου και του Τάτου, ο οποίος είχε έναν μικροτραυματισμό το περασμένο Σάββατο. 

Στη σημερινή προπόνηση ο Αναστόπουλος ενδεχομένως να φανερώσει και κάποιες σκέψεις για τα πλάνα του όσον αφορά την ενδεκάδα, αφού χθες κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Με δεδομένο πάντως ότι ο ΑΡΗΣ παίζει στην έδρα του, είναι αρκετά πιθανό να παρατάξει την ομάδα με ένα πιο επιθετικό σχήμα από εκείνο που ίσως να προόριζε για τον Εύοσμο. 

Το μοναδικό απρόοπτο στη χθεσινή προπόνηση ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Μάντζαρη στο χέρι, ωστόσο η κατάσταση του νεαρού τερματοφύλακα δεν εμπνέει ανησυχία.

Προτεινόμενα Άρθρα