Με σπασμένα φρένα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Α.Ε.Κ. στον ημιτελικό του Κυπέλλου, υποδέχεται απόψε στις 21:00 τους Σκάιλαϊνερς, στο περιθώριο της 13ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Πρίφτη πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη επί της Α.Ε.Κ., ξέσπασαν καθώς έφυγε ένα αρκετά μεγάλο βάρος από πάνω τους, αλλά όλα αυτά μπαίνουν πλέον στην άκρη, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στο έργο της.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη δεν υπάρχουν, με όλους τους παίκτες  να είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο ΑΡΗΣ με τη νίκη επί της Νίμπουρκ την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL, αλλά  αυτό δεν αρκεί στους «κίτρινους» που θέλουν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει, μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Οι Σκάιλαϊνερς από την πλευρά τους “καίγονται” για τη νίκη και θα παλέψουν σκληρά για να την πάρουν γι’ αυτό το πνευματικό, κυρίως, επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του Πρίφτη, πρέπει να είναι σήμερα πολύ υψηλό.

Προτεινόμενα Άρθρα