"Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον όμιλο"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Παλέ

Ο Μαικλ Τζένκινς μίλησε στην media day του αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ και τους Σκαιλάινερς και τόνισε πως το παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα να πάρει την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την προετοιμασία του ΑΡΗ ενόψει των Σκάιλαινερς:

“Έγινε μία προετοιμασία σε πολύ καλό κλίμα. Υπάρχουν χαμόγελα στην ομάδα λόγω της πολύ σημαντικής πρόκρισης που πήραμε για τον τελικό. Όμως η προετοιμασία για κάθε αγώνα θα πρέπει να είναι ξεχωριστή, και εμείς αυτό ειναι που προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. “

Για το πως πρέπει να προσεγγίσει την αυριανή αναμέτρηση ο ΑΡΗΣ: 

“Ο τρόπος που χάθηκε το προηγούμενο πιαχνίδι αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς είχαμε μία διαφορά εως και διψήφια, αγωνιστήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο για 35 λεπτά, και ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα μόλις για 5 και αυτό μας στοίχησε την νίκη. Σίγουρα ο τρόπος που χάθηκε το παιχνίδι στην Γερμανία βρίσκεται στο μυαλό μας, τώρα όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. “

Για τον τελικό του κυπέλλου και την ατμόσφαιρα που περιμένει ο ίδιος στο παιχνίδι:

“Δεν ξέρω πότε είναι ακριβώς ο τελικός, αλλά περιμένω να είναι υψηλής έντασης. Περιμένω άλλη μια τρελή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας, που είναι ενθουσιασμένοι”.

Για το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να μην έχουν στο μυαλό τους αυτή την στιγμή τον τελικό του κυπέλλου:

 “Είναι πολύ εύκολο να επικεντρώσω την προσοχή μου στους επόμενους αγώνες. Πρόκειται για μεγάλο παιχνίδι, αλλά έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτές προέχουν. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον όμιλο. Όταν θα έρθει ο τελικός θα είμαι έτοιμος να συγκεντρωθώ σε αυτόν, μέχρι τότε όμως μένω στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα