Φουλ για βασικός στο All Star Game ο Γιάννης! (pic)

από AllAboutARIS

Η πορεία του σούπερ σταρ των Μπακς για την καταξίωση και την επιλογή στην βασική πεντάδα της Ανατολής στο All Star Game της Νέας Ορλεάνης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν πως παραμένει πολύ ψηλά!

Ο Greek Freak είναι πολύ κοντά στο να καταρρίψει το φράγμα του ενός εκατ. ψήφων και μπροστά του βρίσκεται μόνο ο «βασιλιάς»! Ο Giannis έχει μαζέψει 963.110 ψήφους και συνεχίζει να είναι δεύτερος στη λίστα της frontcourt της Ανατολής, όπου μόνο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει παραπάνω ψήφους, περίπου 100.000 (1.066.147)! Μάλιστα, ο «βασιλιάς» είναι ο μοναδικός που έχει παραπάνω από ένα εκατ. ψήφους!

Μάλιστα, αν συνυπολογιστούν οι ψήφοι που έχουν λάβει όλοι οι σταρ του ΝΒΑ, ο Αντετοκούνμπο είναι τρίτος στην Ανατολή, αφού ακριβώς από πάνω βρίσκεται ο έτερος σταρ των πρωταθλητών Καβαλίερς, Κάιρι Ιρβινγκ (971.362)!

Οσο και για τη Δύση, παραπάνω ψήφους από τον Γιάννη έχουν Στεφ Κάρι (990.390) και Κέβιν Ντουράντ (987.479), κάτι που σημαίνει πως είναι πέμπτος σε όλη τη λίγκα!

Προτεινόμενα Άρθρα