Γιατί δεν γίνεται του Ταυλαρίδη

από AllAboutARIS

Ούτε στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο θα υπάρξει ντιλ ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ταυλαρίδη που αποτελεί διακαή πόθο του Νίκου Αναστόπουλου.

Ούτε τώρα όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει γάμος μεταξύ του ΑΡΗ και του Στάθη Ταυλαρίδη και η αιτία δεν είναι ούτε η δέσμευσή του με τον Παναθηναικό αφού θα καταθέσει (αν δεν κατέθεση ήδη) προσφυγή ούτε το οικονομικό. Ο βασικός και ίσως μοναδικός λόγος είναι οικογενιακός αφού ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πριν από λίγο καιρό μετοίκισε σε νέο σπίτι ενώ και τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο εκεί και δεν θέλει να μετακινηθεί από το Λεκανοπέδιο. Αυτό μετέφερε και στον Νίκο Αναστόπουλο που είναι η αλήθεια ότι του άσκησε ασφυκτικό… πρέσινγκ αφού τον ήθελε στη Θεσσαλονίκη. 

Στην κουβέντα που έγινε η πρόταση του ΑΡΗ αφορούσε 1,5 χρόνο συμβολαίου ενώ ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα για αυτόν. Ετσι ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προέρχονται από το εξωτερικό αφού στην ελληνική αγορά δεν υπάρχουν αξιόπιστες επιλογές.

Προτεινόμενα Άρθρα