«Ο Έρικσον ήθελε να γίνει σκάουτερ του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

”O ΑΡΗΣ θα πάρει τη διαφορά που χρειάζεται για την άνοδο”

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στάθηκε στην παρουσία του Ούλφ Έρικσον, ενώ σχολιάσε το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και την πορεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air:

Για την παρουσία του Ούλφ Έρικσον: «Δεν γνώριζα κάτι, αλλά χάρηκα πολύ που είδα έναν συμπαίκτη. Τον θεωρώ από τους καλύτερους ξένους παίκτες που πέρασαν από τον ΑΡΗ. Όταν ήρθε στον ΑΡΗ κανείς δεν πίστευε ότι αυτός ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα και τον ΑΡΗ. Αρκετοί λέγανε ότι θα ήταν ο Γκάλης του ποδοσφαίρου. Όταν ήρθε ήταν βασικός στέλεχος της Εθνικής Σουηδίας. Ο Ούλφ άρχισε να χαλιέται με κάποια θέματα που ταλαιπωρούσαν τη χώρα και αυτά δεν του άρεσαν. Ήταν ένας φοβερός παίκτης. Πρόσφερε αλλά δεν αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε».

Αν ασχολείται με το ποδόσφαιρο ο Έρικσον: «Όχι δεν ασχολείται αλλά πριν μια δεκαετία ήθελε να βοηθήσει τον ΑΡΗ και να γίνει σκάουτερ της ομάδας, αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία».

Για τον αγώνα με Παναιγιάλειο: «Φαινόταν από τις κινήσεις των παικτών ότι ήταν πολύ δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Ήταν σαν να έπαιζαν σε τσιμέντο. Το καλό είναι πως ο ΑΡΗΣ πήρε το τρίποντο και συνεχίζει.

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ καλύτερος από τις υπόλοιπες ομάδες και κάποια στιγμή θα ξεφύγει. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια. Ο ΑΡΗΣ θα κάνει το σερί που χρειάζεται και θα ξεφύγει».

Για την άμυνα: «Όλες οι ομάδες τον ΑΡΗ τον φοβούνται και παίζουν πολύ αμυντικά απέναντι του με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να έχει θέμα στις κόντρες που βγάζουν οι ομάδες. Επειδή άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα οι παίκτες σιγά σιγά θα βρουν ρυθμό και θα βελτιωθούν κι σε αυτό το κομμάτι, ανεξάρτητα αν ενισχυθεί η ομάδα. Η αμυντική λειτουργία μιας ομάδας οφείλεται και στους 11 παίκτες, όπως και η επίθεση».

Για το σκοράρισμα: «Το γκολ είναι θέμα τύχης και ικανότητας πολλές φορές. Το θέμα είναι να μην τρώει τα εύκολα γκολ στα παιχνίδια».

Για τις υπόλοιπες ομάδες: «Δεν υπάρχει ομάδα που να κερδίζει εύκολα τα παιχνίδια. Πάντα δυσκολεύονται και θα γίνουν πολλές ‘’γκέλες’’. Όλες έχουν αδυναμίες και δεν έχουν το βάθος του ΑΡΗ. Θα κάνουν κοιλιά και ο ΑΡΗΣ θα ξεφύγει στη συνέχεια».

Για το ματς με Ολυμπιακό: «Είναι ευτύχημα το ματς με τον Ολυμπιακό και ο ΑΡΗΣ μπορεί να κερδίσει πολλά και να τα δώσει όλα χωρίς να χάσει κάτι. Το ματς του κυπέλλου θα δώσει ώθηση και για το πρωτάθλημα».

Προτεινόμενα Άρθρα