«Πρέπει σύντομα να αλλάξουμε πρόσωπο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είπε αλήθειες ο 24χρονος σέντερ του ΑΡΗ

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν… μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα από την ΑΕΚ και και άσκησε σκληρή κριτική στην ομάδα για την εμφάνιση της στο ΟΑΚΑ. 

Για τον αγώνα: «Η ομάδα πρέπει να είναι εκεί και να κάνει το καθήκον της, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ προβληματισμένος από την σημερινή εμφάνιση και δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλοι πιστεύω. Πρέπει σύντομα να αλλάξουμε εικόνα».

Για την εικόνα του ΑΡΗ: «Πιστεύω ότι απλά ο αντίπαλος φαινόταν πιο μαχητικός, να θέλει περισσότερο το ματς, να κερδίζει τις περισσότερες μπάλες. Εμείς κάναμε όλο και περισσότερα λάθη, ήμασταν απαθέστατοι μπορώ να πω. Λες και δεν τρέχει κάτι… Αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Να είμαστε πιο σκληροί, να πηγαίνουμε σε κάθε μπάλα, να είμαστε στο παρκέ, γιατί σήμερα δεν ήμασταν».

Για το κατά πόσο προλαβαίνει ο ΑΡΗΣ να αλλάξει την εικόνα του μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Φροντίζει δεν φροντίζει, θα το φροντίσει γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Αυτή είναι η ζωή μας. Ετσι έχουμε μάθει. Καλώς ή κακώς υπάρχει πίεση και πρέπει να υπάρξει κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να συνεχίσουμε να είμαστε ομάδα. Η σημερινή ήττα ήταν πολύ κακή. Πρέπει σύντομα να αλλάξουμε πρόσωπο”.

Προτεινόμενα Άρθρα