Οι μονομαχίες-φωτιά του σημερινού Α.Ε.Κ.-ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Στο παρκέ του «Ο.Α.Κ.Α.» απόψε θα κοντραριστούν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει τα μαρκαρίσματα που αναμένεται να τραβήξουν την προσοχή.

Ξεκινώντας από το «άσο» η .Α.Ε.Κ. έχει το Μάικ Ντίξον. Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης με 12,45 πόντους μ.ο. θα βρει απέναντί του τον πρώτο σκόρερ και πρώτο πασέρ του ΑΡΗ, Ουίλ Κάμινγκς, με 14,17 πόντους και 3 τελικές πάσες ανά αγώνα. Στο «2» θα κοντραριστούν ο Τζαουάντ Ουίλιαμς και ο Μάικ Τζένκινς. Ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων της Α.Ε.Κ. (45,45$ πίσω από τα 6.75 και 10 πόντους μ.ο.) κόντρα στον μπόμπερ του ΑΡΗ (10,40 πόντους).

Στο «3», σκληρή «μάχη» αναμένεται ανάμεσα σε Βασιλειάδη και Γιάνκοβιτς. Ένας από τους ικανότερους σκόρερ της Α.Ε.Κ., απέναντι σ’ έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του ΑΡΗ. Στο «4» ξεχωρίζει η μονομαχία ανάμεσα σε Σάκοτα και Ντραγκίτσεβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ του ΑΡΗ που το τελευταίο διάστημα πετάει φωτιές, απέναντι στον αξιόπιστο αρχηγό της Α.Ε.Κ.

Τέλος, στο «5» ξεχωρίσει το match-up ανάμεσα σε Καββαδά και Μαυροειδή. Ο ψηλός του ΑΡΗ δυνατός, αθλητικός  θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του στοιχεία απέναντι στον πολύπειρο και αποτελεσματικό μέσα από το ζωγραφιστό Δημήτρη Μαυροειδή.

Προτεινόμενα Άρθρα