"Εμείς είμαστε οι αντίπαλοι του εαυτού μας"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η συνέντευξη του Κώστα Κωνσταντινίδη στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και στον Libero 107,4 FM και σχολίασε την χθεσινή εμφάνιση της ομάδος στη Καλλιθέα, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Κ17 και Κ19 του ΑΡΗ.

Αναλύτικά ανέφερε:

Για την χθεσινή ήττα του ΑΡΗ στην Καλλιθέα:

Δεν μας έκανε το κέφι η μπάλα. Δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα και ήρθε δυστυχώς αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε καθαρές ευκαιρίες. Εμείς που βρεθήκαμε και στο γήπεδο το ζήσαμε και από μέσα. Η Καλλιθέα ειδικά στο β’ μέρος έκανε ουσιαστικά μισή επίθεση! Διώχνανε την μπάλα από την άμυνα τους. Δυστυχώς το έχουμε δει αρκετές φορές, όταν δεν μαπίνει η μπάλα στα δίχτυα για μία ομάδα να τιμωρείται και να δέχεται γκολ. Δεν πιστεύω πως ήταν έλλειψη συγκέντρωσης το χθεσινό. Ήμασταν απλά άτυχοι. Μήπως τα παιδιά δεν ήθελαν να κερδίσουν; …Προς θεού!!! Υπήρχε λίγη παραπάνω σιγουριά από τους παίκτες του ΑΡΗ και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. 

Για τα μεσο-αμυντικά κενά του ΑΡΗ:

Αυτά τα έχει πει και ο αρμόδιος, ο κύριος Αναστόπουλος. Από εκεί και πέρα ό,τι και να σχολιάσουμε εμείς  είναι περιττό. Πρέπει να γίνουν 1 με 2 κινήσεις.  Αυτά τα παιχνίδια σαν το χθεσινό, κόντρα στην Καλλιθέα, πρέπει όσο το δυνατόν νωρίτερα να τα «καθαρίζεις». Να πετυχαίνεις γρήγορα το τέρμα, ώστε να έχεις το πάνω χέρι, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι άμυνες όσο κυλούν τα λεπτά γίνονται όλο και πιο μαζικές.  Από εμάς εξαρτάται. Εμείς είμαστε αντίπαλοι του εαυτού μας. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει νατο δείχνουμε κερδίζοντας τα παιχνίδια. Πάντα όμως υπάρχουν οι άτυχες στιγμές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 

Για το τουρνουά της Κ17 στην Αθήνα:

Σήμερα ξεκινήσαμε με το πρώτο παιχνίδι. Στον όμιλό μας είμαστε εμείς, ο Ατρόμητος και μία ομάδα από το Άργος. Το πρωί αγωνιστήκαμε κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο κερδίσαμε 2-0. Στις 7 το απόγευμα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα του Άργους. Αύριο θα παίξουμε με τον νικητήτου 3ου ομίλου και μεθαύριο είναι ο τελικός.  Υπάρχουν 3-4 ομάδες της Superleague που είναι επικεφαλης των ομίλων. Είναι ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός πειραιώς κλπ. Υπάρχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα. Είναι ένα ωραίο τουρνουά με αρκετά παιχνίδια και ελπίζω να βγούμε πρώτοι.

Η Κ17 είναι πρώτη στην ΕΠΣ με 6 πόντους διαφορά από τον δεύτερο. Ετοιμαζόμαστε και για την Κ19 ευελπιστώντας να ξεκινήσουμε και εκεί το επόμενο 10ήμερο. Έχει καθυστερήσει αρκετά η έναρξη του πρωταθλήματος.  Μην ξεχνάμε πως η Κ19 είναι το σημαντικό σκαλοπάτι για την ανδρική  ομάδα. Γίνεται σπουδαία δουλειά, απλώς λειπουν παιχνίδια από τα παιδιά.

Προτεινόμενα Άρθρα