Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

από AllAboutARIS

Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία έχουν δημιουργήσει κλίμα φόβου σε όλη την χώρα, γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας, κυρίως σε μέρη όπου μαζεύεται πολύς κόσμος, είναι δρακόντεια.

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στην Πάνορμο, με αφορμή την αναμέτρηση της Μπάνβιτ με τον ΑΡΗ. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο απόψε και οι τουρκικές αρχές βρίσκονται επί ποδός. Ο έλεγχος στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες του «Kara Ali Acar», θα είναι ενδελεχής, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει και καθυστέρηση κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά της η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια της ομάδας κατά την παρουσία της στην Τουρκία. Οι «κίτρινοι» έχουν ενημερώσει την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για την παρουσία τους στην Πάνορμο κι έχουν καταθέσει ρηματική διακοίνωση, την οποία η πρεσβεία έχει κοινοποιήσει στο υπουργείο εσωτερικών και το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας. Επιπλέον, την ομάδα συνοδεύουν δύο μέλη της διεθνούς αστυνομίας ενώ ασφάλεια υπάρχει και στο Ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή των «κιτρίνων».

Προτεινόμενα Άρθρα