Με το πόδι στο γκάζι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για την έκτη σερί νίκης της, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Το πρώτο του παιχνίδι για το 2017 δίνει σήμερα ο ΑΡΗΣ, με αντίπαλο την Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική της Football League.

Με την… προίκια των πέντε σερί νικών από το 2016 και το πόδι… πατημένο στο γκάζι, οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν στο «Ελ Πάσο» για να ξεκινήσουν νικηφόρα το νέο έτος και παράλληλα να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Και όλα αυτά, στην αρχή ενός πολύ δύσκολου και απαιτητικού μήνα για την ομάδα. 

«Πάνοπλος» για το «διπλό»

Με εξαίρεση τον αδειούχο Νέτο, ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε χωρίς προβλήματα στην Αθήνα για το σημερινό παιχνίδι και τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει όλα τα δυνατά… χαρτιά στη διάθεση του, αφήνονας εκτός αποστολής τους Αντρέου, Βουτσιά, Ντόγο για λόγους τακτικής.

Οι δύο θέσεις που παίζονται στην ενδεκάδα είναι εκείνη του δεξιού εξτρέμ μεταξύ Μιλούνοβιτς και Ντούνη, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ρόβας στα χαφ, ανί του Ανάκογλου ή του Παυλίδη που έχουν το προβάδισμα. Κατά τα άλλα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, με τους Μπράβο-Ιντζίδη στα στόπερ και τον Τζανακακη με τον Καράμπελα να είναι οι δύο μπακ. Ο Μπαργκάν θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Τάτος λίγο πιο πίσω από τον Ιλιτς. 

Ντεμπούτο για Κουρμπανά και δύο απουσίες

Η Καλλιθέα θα παραταχθεί σήμερα με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τάκη Γκώνια. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του «Ελ Πάσο» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γουόρεν και του τιμωρημένου Γκίνη.

Προτεινόμενα Άρθρα