«Δίνει ώθηση η φανέλα του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

”Προέκυψε η επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη και σε αυτό συνέβαλε και ο ΑΡΗΣ”

Η 25χρονη Θεσσαλονικιά επέστρεψε στη πόλη της για λογαρισμό του ΑΡΗ. Με την έλευση του νέου έτους μιλάει στο AllAboutARIS για την επιλογή να έρθει στον Θεό του Πολέμου, το βάρος της φανέλας που δίνει ώθηση στην ίδια και το πρωτάθλημα που θέλει με τον ΑΡΗ.

Τι άλλο κάνεις παράλληλα με το βόλεϊ: «Παράλληλα με το βόλεϊ έκανα και σπουδές. Τελείωσα παιδαγωγικό και τώρα σε συνδυασμό με τις προπονήσεις με τον ΑΡΗ κάνω μεταπτυχιακό πάνω στη σχολική ψυχολογία. Το βόλεϊ μπήκε στη ζωή μου από τα δέκα. Έχω κάνει τα διάφορα που κάνουν κατά καιρούς στη μικρή τους ηλικία τα κορίτσια. Πιο πολύ επηρεάστηκα από τον αδερφό μου που έπαιζε μπάσκετ και έτσι ήθελα να ξεκινήσω και εγώ ένα άθλημα. Τυχαία, πάντως, προέκυψε το βόλεϊ».

Για την καριέρα σου και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη: «Δεν είχα σκοπό να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, ήταν κάτι που προέκυψε από την πρόταση του ΑΡΗ. Στόχος μου ήταν να πάω σε μια οργανωμένη ομάδα και αυτήν έτυχε να είναι ο ΑΡΗΣ».

Πως προέκυψε το ”φλερτ” με τον ΑΡΗ: «Είχα μιλήσει με τον μανατζέρ μου που μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι προέκυψε η επαφή».

”Ακούγεται στο χώρο του βόλεϊ η οργάνωση του ΑΡΗ”

Για την καλή πορεία του ΑΡΗ πέρσι και αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση: «Στο χώρο του βόλεϊ ακούγεται πως ο ΑΡΗΣ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Σίγουρα μια ομάδα όταν έχει καλή χρονιά τα προηγούμενα χρόνια κάτι ανάλογο θέλει και την επόμενη και αυτό με προσέλκυσε».

Για την επιλογή της και τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο: «Δεν ήταν τόσο ότι ήθελα να είμαι κοντά στους γονείς μου, όσο το γεγονός ότι ήθελα να είμαι σε μια καλή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένη με την επιλογή μου γιατί υπάρχει η οργάνωση που είπαμε και το κλίμα είναι τόσο καλό που δεν με κάνει ούτε στιγμή να το μετανιώνω. Επιπλέον, οι άνθρωποι του τμήματος που είναι κοντά μας είναι σωστοί σε όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Τι θέλεις να κατακτήσεις με τον ΑΡΗ: «Έχουμε όλες θέσει ομαδικό στόχο που είναι να καταφέρουμε να πλασαριστούμε στην τετράδα. Προσπαθούμε για το καλύτερο και κοιτάμε και το κύπελλο καθώς θέλουμε να μπούμε στο φαιναλ-φορ. Όσο για μένα, θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα και περισσότερο και να προσφέρω στην ομάδα».

Για την πορεία της ομάδας: «Έχουμε κάνει καλή πορεία ως τώρα και αν δεν είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα θα ήμασταν σε καλύτερη θέση. Μπορούμε, όμως, να φτάσουμε αρκετά ψηλά, θεωρώ πως το αξίζουμε».

”Να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα”

Για το πλάνο της ομάδας: «Για το πότε θα κυνηγήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν μπορεί να προδικαστεί. Είναι και θέμα συγκυριών ο πρωταθλητισμός. Μακάρι μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να κυνηγήσει τον τίτλο και φυσικά αυτή να είναι ο ΑΡΗΣ».

Για τη συνεργασία του προπονητικού τιμ με τις παίκτριες: «Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία. Όλοι μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και ο καθένας δέχεται την άποψη του άλλου. Είναι πολύ θετικό για μια ομάδα να υπάρχει χημεία μεταξύ ολόκληρου του τιμ».

Για το mannequin challenge(γέλια): «Είναι κάτι που έτυχε εκείνη τη στιγμή. Είχαμε πάρει θέσεις για τις φωτογραφίες του ημερολογίου και κάναμε μετά και αυτό. Προσπαθήσαμε να μην κουνηθούμε καθόλου, αλλά δεν τα καταφέραμε απόλυτα».

Για τη θέση του λίμπερο που αγωνίζεσαι: «Είναι μια θέση δύσκολη. Πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση σε όλο το ματς. Πρέπει οι αποφάσεις να είναι σωστές ανά πάσα στιγμή. Το κακό με το λίμπερο είναι ότι δεν εκτονώνεται γιατί δεν σκοράρει. Έχω περάσει και από άλλες θέσεις αλλά με κέρδισε περισσότερο του λίπμερο».

”Δίνει ώθηση η φανέλα του ΑΡΗ”

Για το βάρος της φανέλας του ΑΡΗ: «Αρκετοί λένε πως μια μεγάλη φανέλα φέρνει άγχος και πίεση. Εγώ θα πω ότι δίνει ώθηση γιατί είσαι αρκετά υπολογίσιμος από άλλες ομάδες».

Για την Εθνική και τη βοήθεια του ΑΡΗ: «Έχω κάνει αρκετά παιχνίδια στην Εθνική και θέλω να επιστρέψω. Μακάρι με την καλή πορεία να συμβάλει και η ομάδα σε αυτό, αλλά εξαρτάται και από τη δική μου απόδοση».

Για τις εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα: «Είμαστε σε καλούς χώρους. Δεν μας λείπει τίποτα και αυτό είναι σημαντικό στις μέρες μας για οποιαδήποτε ομάδα».

 

Προτεινόμενα Άρθρα