Σκάνδαλο με Νασρί: Το σεξ όργιο, η απιστία, η «πρώην»-χάκερ και η «περίεργη» ένεση!

από AllAboutARIS

Κατ’ αρχάς παραβίασαν τον λογαριασμό του άσου της Σεβίλλης στο Twitter και πόσταραν ότι η (εντυπωσιακή, για να λέμε την αλήθεια) γιατρός του πρόσφερε και… σεξουαλικές υπηρεσίες.

Τα εν λόγω tweets ανέφεραν και ότι το ραντεβού για τη θεραπεία του το έκλεισε η πρώην (;) σύντροφός του, Ανάρα Αντάνες, αλλά εξελίχθηκε σε… όργιο με την υπεύθυνη και CEO του κέντρου, Τζαμίλα Σοζάχντα, σε σουίτα ξενοδοχείου!

Βέβαια, ο Νασρί έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να διευκρινίσει ότι όλα αυτά τα έγραψε χάκερ στον λογαριασμό του. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Sun», ο Γάλλος σταρ θεωρεί ότι πίσω από το χακάρισμα κρύβεται η Ανάρα Αντάνες, που ήθελε να τον εκθέσει «επειδή ζηλεύει και πιστεύει ότι την απατάω, ενώ αυτό δεν ισχύει»!

Η Αντάνες ήταν για τέσσερα χρόνια μαζί με τον Νασρί. Αλλά πέρυσι τον Νοέμβριο χώρισαν λόγω της παράλληλης σχέσης που αποκαλύφθηκε ότι είχε ο ποδοσφαιριστής με την -17χρονη τότε- κόρη του Λίονελ Ρίτσι, Σοφία, που ήταν κολλητή φίλη της Αντάνες!

Το τελευταίο διάστημα τα tabloids έγραφαν ότι η Ανάρα και ο Σαμίρ ήταν ξανά μαζί, όμως έπειτα από το σκάνδαλο του Λος Άντζελες όλα τινάχτηκαν στον αέρα.

Η αναστάτωση που δημιουργήθηκε με τα tweets περί… σεξ σέρβις στο LA ήταν μεγάλη. Πολλές χιλιάδες followers του διάσημου ποδοσφαιριστή είχαν ήδη προλάβει να κάνουν retweet στα «ροζ» ποσταρίσματα, που έκαναν τον γύρο του κόσμου σε χρόνο dt, προτού τα κατεβάσει ο Γάλλος.

Και, σύμφωνα με τη «Sun», ο Νασρί είναι βέβαιος ότι τη ζημιά την έκανε η Αντάνες, αφού αυτή γνώριζε τους κωδικούς του στο Twitter!

Η είδηση της επίσκεψης του Νασρί και θεραπεία με ενέσεις πολυβιταμινών που έκανε στο «Drip Doctors» είχαν όμως κι άλλες παρενέργειες. Ο ισπανικός οργανισμός αντιντόπινγκ διέταξε έρευνα για το ακριβές περιεχόμενο των ενέσεων που έκανε ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης στις ΗΠΑ.

Το «Drip Doctors» υποστηρίζει ότι αυτή η θεραπεία περιέχει υγρά ενυδάτωσης και βιταμίνες και δεν περιέχει κάτι «ύποπτο»: «Χορηγήσαμε στον Σαμίρ Νασρί το Immunity Drip. Πρόκειται για ένα σκεύασμα για την ενίσχυση της πνευματικής διαύγειας και του ανοσοποιητικού συστήματος και για την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με τα ταξίδια. Περιέχει βιταμίνες C και B, συμπλέγματα πρωτεϊνικών αμινοξέων, λυσίνης και ψευδάργυρου, και ειδικά σχεδιασμένα θρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν τα μικρόβια και τους ιούς και ενυδατώνουν τον οργανισμό. Έτσι, θα βοηθηθεί ο Νασρί ώστε να παραμείνει υγιής κατά τη διάρκεια των σοβαρών υποχρεώσεών του με τη Σεβίλλη».

Ωστόσο, οι κανονισμοί αντιντόπινγκ κάνουν σαφές ότι η ενδοφλέβια λήψη επιτρέπεται μόνο αν το ενέσιμο προϊόν δεν ανήκει στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες και μόνο αν δεν υπερβαίνει τα 50 ml χωρίς ιατρική συνταγή και μόνο αν υφίσταται σοβαρός θεραπευτικός λόγος. Και τώρα ο Νασρί καλείται να δώσει δείγμα για να διαπιστωθεί αν αυτό που έβαλε στον οργανισμό του είναι όσο… άκακο ακούγεται.

Όσο για το «Drip Doctors», το ίδρυσε η λαμπερή Αιγύπτια ντόκτορ Σοζάχντα, η οποία δηλώνει ειδική στην ενδοφλέβια θεραπεία με βιταμίνες. Την κλινική της στο LA επισκέπτονται αρκετοί διάσημοι, όπως οι Αντέλ και Κρις Μπράουν, αλλά και παίκτες του NFL και του NBA, για να ενισχύσουν τον οργανισμό τους με τα σκευάσματά της.

Ο Γάλλος σταρ με την CEO του «Drip Doctors» Τζαμίλα Σοζάχντα αμέσως μετά τη θεραπεία που προκάλεσε σκάνδαλο:

Προτεινόμενα Άρθρα