«Εμφάνιση που με ανεβάζει ψυχολογικά»

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν εκ των κορυφαίων του ΑΡΗ στην σημερινή νίκη επί του Λαυρίου, τονίζοντας πως η εμφάνιση που πραγματοποίησε τον βοήθησε ν’ ανέβει ψυχολογικά.

Για την σημερινή τιυ εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο:

«Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι κι άλλο χρόνο κι άλλες προπονήσεις, γιατί ακόμα τις μετράμε στα δάχτυλα. Από εκεί και πέρα είναι μία καλή εμφάνιση που με βοηθάει ν’ ανέβω ψυχολογικά, είναι κάτι που χρειαζόμουνα. Κέρδισε και η ομάδα και προχωράμε».

Για την 7η συνεχόμενη νίκη της ομάδας:

«Σίγουρα τον τελευταίο καιρό η ομάδα έχει βρει κατά κάποιον τρόπο τους ρόλους της, παίζει καλύτερα μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται. Από εκεί και πέρα ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας με σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε».

Για τα παιχνίδια με Μπάνβιτ και Α.Ε.Κ.:

«Κοιτάμε την Μπάνβιτ τώρα και το παιχνίδι στην Τουρκία. Έχουμε μπροστά μας τώρα δύο ημέρες να ξεκουραστούμε και από Πέμπτη πρωί ξεκινάμε την σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι. Ένα ένα τα παιχνίδια».

Που αποδίδει ο ίδιος την βελτίωση της εικόνας της ομάδας:

«Ο χρόνος τα θεραπεύει όλα πιστεύω και τα καλά και τα άσχημα. Να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι γιατί δίνουμε χαρά στους εαυτούς, αλλά και στον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει».  

Προτεινόμενα Άρθρα