«Βάζουμε τις βάσεις για το μέλλον»

από AllAboutARIS

”Χτίζουμε για να πρωταγωνιστήσουμε”

Η αρχηγός του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ και μια από τις πιο έμπειρες του τμήματος, Ρία Κολλήγα, μιλάει στο AllAboutARIS, για τους στόχους της ομάδας, το πλάνο πρωταθλητισμού και τη δουλειά που γίνεται και φαίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

«Βάζουμε τις βάσεις για το μέλλον»

Για την ομάδα και τους στόχους: «Έχουμε ως στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνος για να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Μπαίνουν οι βάσεις από τώρα για να πρωταγωνιστήσουμε τα επόμενα χρόνια. Πήραμε νέες παίκτριες και αυτό είναι καλό για το σύλλογο».

«Ο ΑΡΗΣ δίνει στις Εθνικές ομάδες»

Για τις διακρίσεις των κοριτσιών και σε εθνικό επίπεδο: «Έχουμε και από τις ακαδημίες αλλά και από την μεγάλη ομάδα κορίτσια που εκπροσωπούν τις Εθνικές ομάδες. Ο ΑΡΗΣ ‘’τροφοδοτεί’’ τις Εθνικές με αρκετά κορίτσια».

«Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου επηρέασαν και εμάς»

Για το πρωτάθλημα και τις διακοπές: «Μας επηρέασε και εμάς αρκετά γιατί μας πήγε πίσω. Φτάσαμε να κάνουμε ένα μήνα χωρίς να έχουμε παιχνίδι. Είναι αρνητικό για οποιαδήποτε ομάδας. Ήταν εκτός προγράμματος και μας έβγαλε εκτός ρυθμού».

«Ότι δεν μας έδωσε το 2016, θα το κατακτήσουμε το 2017»

Για το νέο έτος, το 2017: «Ο ΑΡΗΣ στο ανδρικό επίπεδο βλέπουμε πως καρποφορεί η δουλειά που έγινε το καλοκαίρι, αλλά και στο δικό μας τμήμα θεωρώ πως το 2017 θα παρουσιαστούμε καλύτερες. Στα ματς που πέρασαν είχαμε καλές εμφανίσεις και αυτό μας αφήνει αισιόδοξες για τη συνέχεια. Ότι μας στέρησε το 2016, θα μας το δώσει το 2017. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση για αυτό θα μας βοηθήσει».

«Υπάρχουν κορίτσια που θέλουν να παίξουν στον ΑΡΗ»

Για τις ακαδημίες: «Έχουμε πολλά μικρά παιδιά που, έχουμε κορίτσια που θέλουν να αγωνιστούν στον ΑΡΗ και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ενταχθούν στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. Επίσης, η συνεννόηση που έχουμε με τους προπονητές της πρώτης ομάδα και η σωστή λειτουργία μας βοηθάει να κάνουμε καλύτερη δουλειά.

«Υγεία και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο»

Οι ευχές για το νέο έτος: «Εύχομαι Χρόνια Πολλά, υγεία και πολλά χαμόγελα σε όλο τον κόσμο και το νέο έτος να μας δώσει ότι δεν μας έδωσε το 2016».

Προτεινόμενα Άρθρα