«Πήγε η καρδιά μας, στη θέση της»

από AllAboutARIS

«Τώρα κάναμε τη νίκη με τα Τρίκαλα να έχει αντίκτυπο»

Στην αγχωτική νίκη αλλά πάνω από όλα νίκη στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του ΑΡΗ κόντρα στα Χανιά με 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα: «Πετύχαμε μία αγχωτική νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Καμία σχέση τα Χανιά με τα Τρίκαλα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Μπήκαμε χαλαροί και νωθροί, πιστεύοντας ότι θα καθαρίσουμε το παιχνίδι με τη φανέλα. Στο 0-1 καταλάβαμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά δεν διασπάσαμε την άμυνα του αντιπάλου. Εστω και την τελευταία στιγμή κάναμε το γκολ και πήραμε τη νίκη, ώστε να έχει αντίκτυπο και εκείνη επί των Τρικάλων. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να ιδρώσεις για να τα κερδίσεις.

Για τον δικό του απολογισμό της σεζόν που τελειώνει: «Πρέπει να κάνουμε μία υπομονή μέχρι τον Ιούνιο, για να επανέλθουμε εκεί που πρέπει. Το να λέμε τι συνέβη στη Γ’ Εθνική, δεν έχει αξία. Το κεφάλι κάτω για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τις μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα: «Να συνέλθουμε λίγο από το ματς. Η καρδιά μας, είχε φύγει λίγο από τη θέση της. Θα έχουμε καιρό να τα πούμε αυτά».

Για το λάθος που έφερε το γκολ των Χανίων: «Τα λάθη υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιχνίδι λαθών. Γενικά όμως δεν είχαμε καλή εικόνα. Κόντρα στα Τρίκαλα, δώσαμε παραπάνω πράγματα».

Προτεινόμενα Άρθρα