Στην αντεπίθεση ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ο Μαρμπλ προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης και πλέον ο ΑΡΗΣ περνάει στην αντεπίθεση.

Οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, καθώς η διοίκηση των «κιτρίνων» θα υπερασπιστεί την θέση της. Ο παίκτης κατήγγειλε την σύμβαση με τον ισχυρισμό ότι δεν είναι πληρωμένος. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς οι αθλητές πληρώθηκαν κανονικά και τον μήνα Νοέμβριο (την δόση του Οκτωβρίου δεν την πληρώθηκε κανείς, μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την διοίκηση) και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα καταβληθεί και η δόση του Δεκεμβρίου (αυτή την πολιτική ακολουθεί η Κ.Α.Ε. όσον αφορά τις πληρωμές).

Η μόνη παράληψη από πλευράς Κ.Α.Ε. είναι ότι δεν κοινοποίησε γραπτώς στους παίκτες το πρόστιμο που τους επιβάλλει, αλλά αυτό δεν το έκανε επειδή ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα ισχύσει το πρόστιμο ή όχι (μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και τις συνεχόμενες νίκες πολύ πιθανόν είναι το πρόστιμο να μην επιβληθεί τελικά).

Αγωνιστικά η ομάδα δεν ζημιώνεται από την φυγή Μαρμπλ, καθώς ο Αμερικάνος δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.

Όπως είχε τονίσει το AllAboutARIS μετά το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., έπρεπε ο ΑΡΗΣ ν’ απομακρύνει τον συγκεκριμένο παίκτη, καθώς η στάση των Αμερικάνων εκπροσώπων του έδειχνε ότι περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πλήξει την ομάδα. Εκτός από αυτό, ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε, αν είχε λύσει εγκαίρως την συνεργασία του με τον Μαρμπλ, να δρομολογήσει τις διαδικασίες επιστροφής του Τζερέλ ΜακΝίλ, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά.

Η καθυστέρηση αυτή, όπως αποδεικνύεται, πλήττει επικοινωνιακά την ομάδα (παρά τα όσα γράφτηκαν για το γεγονός ότι ο παίκτης είναι απλήρωτος, είναι ασυναρτησίες), η οποία έδειξε μεγαλύτερη ανοχή απ’ όσο θα έπρεπε στην περίπτωση Μαρμπλ.

Όπως και να’ χει πλέον, ο Μαρμπλ είναι εκτός ομάδας και πρέπει να υπάρξει ενίσχυση, προκειμένου ο Αυτοκράτορας ν’ ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα