Ανεβασμένος και στα τρίποντα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, έχει βελτιώσει πολύ την αγωνιστική του εικόνα και παράλληλα τα ποσοστά του πίσω από τα 6,75.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη παίζει καλό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό, παίρνει τ’ αποτελέσματα που θέλει και σκαρφαλώνει όλο και πιο ψηλά στην βαθμολογία σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη.

Οι «κίτρινοι» έχουν βελτιωθεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και κυρίως στην άμυνα και το περιφερειακό σουτ. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα πίσω από τα 6,75 αυτή είναι εντυπωσιακή και αποτυπώθηκε και στην στατιστική της χθεσινής αναμέτρησης, όπου η ομάδα σούταρε με 47,6% (10/21).

Τα σουτ που επιχειρούν οι παίκτες του ΑΡΗ, είναι στην πλειοψηφία τους υπό καλές προϋποθέσεις, γι’ αυτό και τα περισσότερα βρίσκουν στόχο. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Αυτοκράτορας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης στα τρίποντα. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 7η θέση με ποσοστό 38,2% πίσω από Λούντισμπουργκ (38,8),Σκάιλαϊνερς (39,3), Σάρατοφ (39,7), Καρσίγιακα (40), Σαρλερουά (40,6) και Τενερίφη (41,4).

Προτεινόμενα Άρθρα