«Ολα εξαρτώνται από τον ΑΡΗ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων της»

Πολλά περισσότερα περιμένει από τον ΑΡΗ ο Γιώργος Κολτσίδας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΑΡΗ σχολίασε τη νίκη επί των Τρικάλων και πως βλέπει μέχρι στιγμής την ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι αυτή δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων της.

Για τον αγώνα: «Η εξέλιξη του, ήταν συναρπαστική».

Για την εικόνα των Τρικάλων και αν θα διεκδικήσουν τελικά την άνοδο: «Αυτό θα μπορέσουμε να το πούμε, από τη στιγμή που δεν τα παρατήσουν. Διότι ακούω διάφορα πράγματα. Ως ομάδας πάντως, έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει».

Για την αμυντική προσέγγιση του αγώνα από τα Τρίκαλα: «Ηταν λογικό να το κάνει. Από ένα σημείο και μετά έκλεισε τους διαδρόμους και έπαιξε και ήταν καλύτεροι για ενα διάστημα».

Για την πίεση που υπάρχει σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ: «Είναι εις γνώση όλων αυτή η κατάσταση. Αν δεν υπάρχει πίεση, δεν είσαι στον ΑΡΗ αλλά σε διαφορετική ομάδα. Γα αυτό έχουμε τους συγκεκριμένους παίκτες. Αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν την ομάδα και να γίνουν πρωταγωνιστές».

Για την εικόνα της ομάδας: «Παρά τη νίκη, υστέρησαν αρκετοί παίκτες. Εγιναν λάθη. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά μετά ένιωθε ανασφάλεια. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων της. Ευελπιστώ ότι με τον καιρό θα έρθει και αυτό».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Τα παιδιά πίσω, ήταν σε κακή μέρα. Εκαναν λάθη που δεν δικαιολογούνται από την κλάση τους».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Είναι νωρίς ακόμα… Με την εικόνα όμως που έχουμε μέχρι στιγμής, Απόλλων και Λαμία δείχνουν δυνατοί. Ολα όμως εξαρτώνται από τον ΑΡΗ. Αν είναι αυτός που πρέπει, δεν θα έχει πρόβλημα».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Την τρέλα του κόσμου βέβαια, δεν μπορείς να την παραβλέψεις. Είναι σκασμένος, θέλει κάτι διαφορετικό. Η προτεραιότητα της ομάδας όμως, είναι η επιστροφή στη Super League».

Για τη χθεσινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το γεγονός ότι ο κόσμος δείχνει ακόμα κάπως διστακτικός: «Κακά τα ψέματα, ο κόσμος δεν θέλει να δει έναν αγώνα Γ’ ή Β’ Εθνικής, ειδικά αυτές τις εποχές. Στη Super League όμως, ο ΑΡΗΣ μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα που θα τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο»

Για το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Πιστεύω ότι χρειάζεται. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει τα κενά που υπάρχουν. Είναι εμφανές ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στην άμυνα. Σε αριθμό πάντα».

Προτεινόμενα Άρθρα