Η δράση των κιτρινόμαυρων τμημάτων

από AllAboutARIS

Για το εισιτήριο του… FInal-4 οι γυναίκες στο μπάσκετ

Εκτός από ποδόσφαιρο και μπάσκετ(ανδρών) ο ΑΡΗΣ έχει σημαντικά παιχνίδια και στα υπόλοιπα τμήματα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των τμημάτων:

Βόλεϊ γυναικών: Ο ΑΡΗΣ φιλοξενείται λίγο πιο… δίπλα στους Αμπελόκηπους. Αύριο, Σάββατο(17/12) οι κιτρινόμαυρες αντιμετωπίζουν την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Βόλεϊ ανδρών: Επίσης, Σάββατο(17/12) στις 14:00 ο ΑΡΗΣ υποδέχεται στη Μίκρα την ΑΕΠ Ολυμπιάς για την 6η αγωνιστική της Α2 ανδρών. Οι κίτρινοι μετά την επιτυχία στο κύπελλο επί του Καμπανιακού θέλουν να κάνουν το ίδιο και στο πρωτάθλημα.

Μπάσκετ γυναικών: Ο ΑΡΗΣ για το κύπελλο υποδέχεται τον Πανιώνιο την Κυριακή(18/12) στις 12:30 στο Παλέ. Οι κιτρινόμαυρες έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να διεκδικήσουν στη συνέχεια το τρόπαιο στο Final-4 της διοργάνωσης.

Χάντμπολ ανδρών: Την Κυριακή(18/12) στις 18:00 οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται στη Μίκρα τον Απόλλωνα Σταυρούπολης για την 6η αγωνιστική της Β’ εθνικής. Στόχος του ΑΡΗ είναι να συνεχίσει το απόλυτο σερί νικών.

Χάντμπολ γυναικών: Αμέσως μετά τους άνδρες οι γυναίκες υποδέχονται στη Μίκρα την ομάδα της Κοζάνης για την 6η αγωνιστική της Α2 γυναικών χάντμπολ. Στόχος και των γυναικών είναι το απόλυτο νικών.

Ποδόσφαιρο γυναικείο: Ο ΑΡΗΣ την Κυριακή(18/12) στις 15:00 υποδέχεται στην Τριανδρία τις Αμαζόνες Δράμας για την 7η αγωνιστική της Α’ εθνικής.

Προτεινόμενα Άρθρα